Presse

Her finder du adgang til vores billedbank med flotte miljøbilleder af vores produkter. Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger, så kan du kontakte vores PR & SoMe Manager.

Billeder i høj opløsning

Produktbilleder/packshots kan downloades under hvert enkelt produkt, hvor du også finder vejl. pris og produktinfo. Besøg vores billedarkiv for at finde miljøbilleder for udvalgte brands.

Pressekontakt

Har du brug for pressemateriale, som f.eks. billeder, tekster og vareprøver, er du velkommen til at kontakte:

Mette Østergaard Gudiksen
PR- og SoMe Manager
Skriv besked

Mediecenter

I Thuesen Jensens B2B-Portal er der adgang til at downloade produktbilleder og logoer i enten 300 dpi (trykopløsning) eller 72 dpi (webopløsning). Desuden kan der være forskellige tekster og andre produktinformationer. Billederne hentes som en komprimeret fil (zip), og der er mulighed for at sende denne fil direkte til en anden modtager – fx et reklamebureau eller en avis.

Skal man have adgang til det fulde sortiment inkl. fx ens egne private label produkter, skal der anvendes login.

Pressemeddelelser

Et højt prioriteret fokusområde for F&H Group A/S

F&H Group A/S anvender pressemediet i meget stor udstrækning som en direkte salgssupport på alle primære brands. Der bliver hvert år udsendt flere hundrede pressemeddelelser med tilhørende foto, foruden deltagelse med eksponering i konkurrencer, hvervepræmier, sponsering etc.

Desuden afholdes møder og arrangementer med de fleste forlag og magasiner, hvor produktnyheder bliver præsenteret og demonstreret.

Det betyder masser af omtaler/eksponeringer i ugeaviser, aviser, ugeblade og boligmagasiner, foruden product placement i en lang række TV-udsendelser og film.

Desuden opdateres individuelt for flere brands løbende på både Facebook, Instagram og Pinterest med nyheder m.v.
Såvel PR som sociale medier vil også fremadrettet være højt prioriterede fokusområder for F&H Group A/S.

Har du brug for pressemateriale, som f.eks. billeder, tekster og vareprøver, er du velkommen til at kontakte:

Mette Østergaard Gudiksen
PR- og SoMe Manager
Skriv besked