Skip to main content
Ledige stillinger

Økonomiassistent

By 8. april 2021april 12th, 2021No Comments

En enestående mulighed for at blive en del af Skandinaviens førende brandhouse inden for Kitchen, Living og Dining. I denne nyoprettede stilling bliver du ansvarlig for at evaluere og videreudvikle alle HR-processer i de to underliggende driftsselskaber.

Ansvarlig for opbygning af ny HR-funktion
F&H Group A/S er navnet på det fælles selskab, som F&H A/S og Thuesen Jensen A/S etablerede i 2018. Driften er fortsat som to selvstændige virksomheder i henholdsvis Viborg og Glostrup. Stillingen besættes med udgangspunkt i Viborg og med forventningen om to til seks faste månedlige arbejdsdage i Glostrup. Idet F&H Group også har salgskontorer i Norge, Sverige, Finland, Kina og på kort sigt ligeledes i Tyskland, vil du også have disse lokaliteter under dit ansvar.

Som HR-chef i F&H Group bliver du ansvarlig for hele HR-området i selskabet. Det være sig drift, processer samt administrative opgaver, der understøtter F&H Groups forretningsstrategi. Herunder vil du blive ansvarlig for at bistå, rådgive og vejlede ledere vedrørende personalesager og lignende. Endelig er det HR-chefens ansvar, at HR-afdelingen er ajourført med personalejura, overholdelse af overenskomster, ferieloven og funktionærloven. Fokus i stillingen er således orienteret mod drift og mod at udvikle og implementere gode HR-processer bredt i organisationen.

Som HR-Chef refererer du til den adm. direktør for F&H Group A/S, mens du i forbindelse med opgaveløsning hos Thuesen Jensen A/S vil referere til direktøren hér.
Endelig vil du have reference fra to medarbejdere i stillingen.

Struktureret og erfaren HR-profil
Vi søger dig, der har en stærk erfaring med HR-processer og -administration. Du har derfor erfaring med discipliner som rekruttering, personalejura, trivsel, elevuddannelser m.v. Din uddannelsesmæssige baggrund ligger på et for stillingen relevant niveau (bachelor/HD el.lign.), idet du skal kunne indgå som sparringspartner for lederne i de to organisationer. Har du forudgående erfaring som leder er det en fordel, men du kan ligeledes være relevant, såfremt funktionsledelse indenfor HR vil være dit naturlige næste skridt.

Som person er det væsentligt, at du er dygtig kommunikator, der formår at skabe gode relationer på alle niveauer, men ligeledes på tværs af F&H Group. Desuden bør du være struktureret og vedholdende i forhold til at få gennemført den påkrævede afstemning og videreudvikling af bestående processer.

Interesseret?
Hvis du motiveres af muligheden for at blive første HR-chef i F&H Group, ser vi frem til at høre fra dig. Du får dit eget kompetenceområde og en selvstændig rolle i en dynamisk position, hvor du i den grad bliver en nøgleperson i forhold til at optimere drift og implementere nye HR-processer bredt i organisationen.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup på +45 28 44 33 33. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft udelukkende dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

F&H Group A/S er ejet af Thuesen Jensen-familien og af F&H Holding A/S, der er hovedaktionær og har det norske Canica AS og familien Stein Erik Hagen som hovedejer. Holdingselskabet beskæftiger 325 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Kina, og det er dermed det absolut største brandhouse indenfor Kitchen, Living og Dining i Skandinavien. F&H Group A/S omsætter for mere end 1 mia. kr. og repræsenterer stærke mærkevarer som Pillivuyt, KitchenAid, Södahl, Rosti, Lyngby Glas og mange flere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Viborg
Virksomhed: F&H Group A/S
Reference: 1910.257