Karriere

Thuesen Jensen A/S er en del af F&H Group A/S, der i dag har over 350 ansatte, som designer, udvikler, indkøber, markedsfører, sælger, pakker og distribuerer Skandinaviens største sortiment inden for kitchen, living & dining.

Ansøg her

Stillingsopslag

kreativ og engageret Visual Merchandiser

Er du en udadvendt og ambitiøs Visual Merchandiser, der samtidig har erfaring med kitchen living & dining, så er du måske den profil, som vi søger.

Som Visual Merchandiser hos Thuesen Jensen, bliver du en del af et kreativt team med masser af spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Thuesen Jensen er en del af F&H Group, med showroom i Glostrup, Stockholm, Oslo og Berlin. Som Visuel Merchandiser hos Thuesen Jensen, vil du være med i den kreative proces i forbindelse med opbygning af showroom og messer i ind- og udland.

Din vigtigste opgave vil blive at servicere og inspirere vores udvalgte kunder (f.eks. Magasin, Illums Bolighus, Imerco og Kop & Kande) med at implementere og optimere vores brands i deres butikker. Dit geografiske arbejdsområde bliver Sjælland, og du vil referere til Visual Merchandising Manager Tine Rovsing.

Proaktiv og udadvendt indkøber

Er du en udviklingsorienteret, selvstændig og strategisk købmand, der har blik for, hvad der rører sig inden for kitchen, living, dining, så er det måske dig, vi har brug for.

Vores indkøbsafdeling er i rivende udvikling og forandring, og vi søger derfor, med reference til indkøbschefen, en proaktiv indkøber, der har succes og erfaring fra en lignende stilling. Du er selvkørende og initiativrig med fokus på resultaterne og ikke mindst relationerne til dine interessenter. Hvilket blandt andet betyder, at du med fordel er udadvendt og kommunikerende, da samarbejdet, på tværs af funktioner og afdelinger, er en af nøglerne til at få succes hos os.

Du vil indgå i et team, hvor vi pt. er 8 kollegaer, der i fællesskab løser opgaverne.

Tempoet er højt, og du skal, blandt andet derfor, have en stærk fornemmelse af, hvad der haster og samtidig have det godt med ændrede prioriteter i en travl hverdag. Vores omgangstone hos Thuesen Jensen og F&H Group er uhøjtidelig, og vi værdsætter det gode humør, mens vi altid er målrettede og fokuserede på at servicere vores interessenter på bedste vis.

Praktikant til produktudviklingsafdelingen

Thuesen Jensen søger en person, som har lyst til at få praktisk erfaring og være en del af vores engagerede og hurtigt voksende virksomhed.

Vi har travlt i vores produktudviklingsafdeling i Glostrup, og derfor mangler vi dig, som kan være med til at assistere afdelingen i den daglige produktudviklingsproces især med fokus på:

• Deltagelse i den daglige produktudviklingsproces
• Research og indsamling af data
• Udarbejdelse af 3D tegninger og dokumentation
• Kontakt til eksterne leverandører i ind- og udland
• Diverse ad hoc opgaver

Du er designstuderende med interesse for produktudvikling.

Du har teknisk flair og sans for detaljer. Du ser muligheder og arbejder løsningsorienteret, selvstændigt og struktureret. Samtidig er du fortrolig med 3D modellering og de grundlæggende teknikker i Adobe-programmerne. Desuden er du initiativrig og engageret og forstår at bruge din kreativitet konstruktivt.

Vi tilbyder til gengæld en praktikplads i en spændende og velfungerende designvirksomhed, der er præget af en passion for design, og hvor humor og samspil er en vigtig del af hverdagen. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder gode personaleforhold og en erkendtlighed efter endt praktik.

Vi forestiller os tiltrædelse hurtigst muligt.

Har ovenstående fanget din interesse, så send en ansøgning vedhæftet CV og portfolio som PDF til cch@tj.dk senest den 10. september 2021.

En koncern i vækst

De årlige trivselsundersøgelser viser en stolthed over at være ansat hos F&H Group A/S. Vi er vilde med at gøre andre glade – kunderne, leverandørerne, kollegerne – derfor har flere af virksomhedens medarbejdere også været ansat i rigtig mange år og opbygget en stor erfaring samt bred kompetence fra virksomhedens forskellige afdelinger.

F&H Group A/S er en koncern i vækst, og der kommer hele tiden nye medarbejdere til, og vi er derfor konstant på udkig efter engagerede og dygtige personer.

Der er en lang række personalegoder forbundet med at være ansat i F&H Group A/S, og kerneværdien ’ordentlighed’ er gennemgående for arbejdsdagen både internt og eksternt.

Hvis du synes, det kunne være sjovt at være i en koncern fuld af forandringer samtidig med, at du skal holde fodfæstet og mange bolde i luften, og hvis du kan lide at kvalitet betyder noget, og at der ikke er noget bedre end isenkram og designerprodukter – ja, så er du velkommen til at søge de ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Øvrige afdelinger

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Uopfordret ansøgning

Lagermedarbejder i Viborg

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.