Karriere

Thuesen Jensen A/S er en del af F&H Group A/S, der i dag har over 350 ansatte, som designer, udvikler, indkøber, markedsfører, sælger, pakker og distribuerer Skandinaviens største sortiment inden for kitchen, living & dining.

Ansøg her

Stillingsopslag

Der er ingen ledige stillinger i øjebliket, men du skal være velkommen til sende os en uopfordret ansøgning her.

En koncern i vækst

De årlige trivselsundersøgelser viser en stolthed over at være ansat hos F&H Group A/S. Vi er vilde med at gøre andre glade – kunderne, leverandørerne, kollegerne – derfor har flere af virksomhedens medarbejdere også været ansat i rigtig mange år og opbygget en stor erfaring samt bred kompetence fra virksomhedens forskellige afdelinger.

F&H Group A/S er en koncern i vækst, og der kommer hele tiden nye medarbejdere til, og vi er derfor konstant på udkig efter engagerede og dygtige personer.

Der er en lang række personalegoder forbundet med at være ansat i F&H Group A/S, og kerneværdien ’ordentlighed’ er gennemgående for arbejdsdagen både internt og eksternt.

Hvis du synes, det kunne være sjovt at være i en koncern fuld af forandringer samtidig med, at du skal holde fodfæstet og mange bolde i luften, og hvis du kan lide at kvalitet betyder noget, og at der ikke er noget bedre end isenkram og designerprodukter – ja, så er du velkommen til at søge de ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Øvrige afdelinger

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Uopfordret ansøgning

Lagermedarbejder i Viborg

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.