Karriere

Thuesen Jensen A/S er en del af F&H Group A/S, der i dag har over 350 ansatte, som designer, udvikler, indkøber, markedsfører, sælger, pakker og distribuerer Skandinaviens største sortiment inden for kitchen, living & dining.

Ansøg her

Stillingsopslag

Salgskonsulent til Syd- og Midtjylland samt Fyn

Har du en stærk salgsprofil, og trives du samtidig med direkte og opsøgende kontakt til de danske faghandelskunder i bolig- og interiørbranchen?

THUESEN JENSEN A/S ligger i Glostrup, og er en solid dansk brandvirksomhed, der er en af Nordens førende leverandører af designartikler og køkkenudstyr primært til de skandinaviske forbrugere. Hver dag møder 35 engagerede medarbejdere ind, og der arbejdes ud fra devisen, at kvaliteten er i top. Produkterne er alle af internationale kendte highend mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er i top.

Vores salgskonsulent skal være drevet af at opbygge, fastholde og udvikle gode relationer med vores kunder. Dine kunder er f.eks. Imerco, Kop & Kande, Sinnerup, Bahne og designbutikker i Syd- og Midtjylland samt Fyn. Det er vigtigt, at du brænder for køkken, boligindretning og livstilstrends samtidig med, at du kan omsætte et godt købmandskab til praksis hos kunden.

Arbejdsopgaver:

 • kunde- og budgetansvar i Syd- og Midtjylland samt Fyn
 • salg på tværs af varekategorier
 • produkttræning på tværs af varekategorier
 • implementering og opfølgning på aftalte kædekampagner
 • merchandising for at optimere butikspræsentation
 • fokus på aktiviteter, der skaber salg ud af butik
 • messedeltagelse
 • deltage i film til brug ved undervisning/salg på sociale medier

Praktikant til produktudvikling

Vi søger en praktikant, som har lyst til at få praktisk erfaring og være en del af vores engagerede og ambitiøse virksomhed.

Vi har travlt i vores produktudviklingsafdeling i Glostrup, og derfor mangler vi dig, som kan være med til at assistere afdelingen i den daglige produktudviklingsproces, især med fokus på:

 • Deltagelse i den daglige produktudvikling af bl.a. Gense, Pillivuyt og Bastian
 • Research og indsamling af data
 • Udarbejdelse af 3D tegninger og dokumentation
 • Kontakt til eksterne leverandører i ind- og udland
 • Diverse ad hoc opgaver

Du er design- teknik- produktionsteknologistuderende eller lignende med interesse for produktudvikling, gerne inden for bolig og interiør. Du har teknisk flair og sans for detaljer. Du ser muligheder og arbejder løsningsorienteret, selvstændigt og struktureret. Samtidig er du fortrolig med 3D modellering og de grundlæggende teknikker i Adobe-programmerne. Desuden er du initiativrig og engageret og forstår at bruge din kreativitet konstruktivt.

Vi tilbyder til gengæld en praktikplads i en spændende og velfungerende designvirksomhed, der er præget af en passion for design, og hvor humor og samspil er en vigtig del af hverdagen. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder gode personaleforhold og en erkendtlighed efter endt praktik.

Vi leder efter en praktikant til tiltrædelse i forårssemestret 2022, men der vil være mulighed for at starte før. Praktikophold på min. 20 uger er foretrukne.

Har ovenstående fanget din interesse, så send en ansøgning vedhæftet CV og portfolio som PDF til cch@tj.dk senest den 15. december 2021. Vi vurderer og afholder samtaler løbende.

En koncern i vækst

De årlige trivselsundersøgelser viser en stolthed over at være ansat hos F&H Group A/S. Vi er vilde med at gøre andre glade – kunderne, leverandørerne, kollegerne – derfor har flere af virksomhedens medarbejdere også været ansat i rigtig mange år og opbygget en stor erfaring samt bred kompetence fra virksomhedens forskellige afdelinger.

F&H Group A/S er en koncern i vækst, og der kommer hele tiden nye medarbejdere til, og vi er derfor konstant på udkig efter engagerede og dygtige personer.

Der er en lang række personalegoder forbundet med at være ansat i F&H Group A/S, og kerneværdien ’ordentlighed’ er gennemgående for arbejdsdagen både internt og eksternt.

Hvis du synes, det kunne være sjovt at være i en koncern fuld af forandringer samtidig med, at du skal holde fodfæstet og mange bolde i luften, og hvis du kan lide at kvalitet betyder noget, og at der ikke er noget bedre end isenkram og designerprodukter – ja, så er du velkommen til at søge de ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Øvrige afdelinger

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Uopfordret ansøgning

Lagermedarbejder i Viborg

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere, og derfor tager vi meget gerne i mod uopfordrede ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.