Tovolo
Læs mere om Tovolo

TOVOLO, San Francisco, USA. Det hele startede for over et årti siden i en lejlighed i San Francisco, hvor 3 venner fik den idé at fremstille gode funktionelle køkkenartikler, der kan få smilet frem hos den, der bruger dem. Hos TOVOLO mener man, at det skal være sjovt at lave mad. Derfor arbejdes der hele tiden på at forbedre produkternes funktion og udseende. Selv ved noget så simpelt som en silikone spatel ønsker TOVOLO at skabe den perfekte oplevelse for brugeren. Hver eneste detalje gennemgås nøje for at sikre, at deres spatler kan indfri enhver kundes forventning.

TOVOLO’s super spatel klarer det hele og fås i en palet af flotte farver. Den asymmetrisk formede spatel har en hård flad side, der bruges til at vende, skrabe og øse med – og en fleksibel kurvet side, så man kan kommer ud i alle hjørner og kanter.

I det farverige sortiment findes også et sæt med minispatel og miniske. Mini-sættet er særdeles funktionelt og effektivt, når man arbejder med mindre portioner. Skeen er perfekt udformet til at blande og røre små mængder råvarer sammen og til at tømme krukker og glas. Spatlen er ideel til at fordele og udglatte f.eks. glasur eller kagecreme.

Herudover fås desuden flere praktiske køkkenartikler.