Toulouse ramekin høj hvid - 7,7 cm

ProducentPillivuyt
Farvehvid
Materialeovnfast porcelæn
Rummål18 cl
Højde7 cm
Diameter7,7 cm
Form høj
Garanti livslang brugsgaranti, 2 års brudgaranti
Varenr.261718
EAN     3050910344142
Vejl. pris
kr. 89,95
Produkttekst

Ramekin på 7 cm i Toulouse-serien til tilberedning og servering af kolde og varme retter, fx som portionsskål.

Toulouse består af en vifte af sofistikerede og praktiske porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Fadene har en elegant plissering, der er blevet en ikonisk del af Pillivuyts historie, hvor der er respekt for traditionen i et nutidigt design.

Fra ovn til bord
Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Porcelænet er ikke kun særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød. Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også termisk chok fra -30 °C til +350 °C – så du kan tage fadet ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn.

Du kan derfor uden problemer forberede en tærte, en lasagne eller noget helt tredje og derefter fryse fadet ned, så du kan komme det i den brandvarme ovn, når det passer dig. Porcelænets unikke egenskaber skyldes den særlige porcelænsmasse og den ekstremt høje temperatur, det bliver brændt ved.

Pillivuyts porcelæn har desuden den gode egenskab, at det optager og fordeler varmen på optimal vis – maden holder sig derfor varm længe efter, at den er taget ud af ovnen.

Download