Le Gourmet gryde med glaslåg støbejern - 4 liter

ProducentGense
Farvestøbejern
Materialestøbejern/glas
Rummål4 liter
Diameter24 cm
Garanti2 år
Varenr.4649100
EAN     7319014649109
Vejl. pris
kr. 649,95
Produkttekst

Robust og stabil støbejernsgryde med glaslåg. Støbejern fra Gense er stabilt, ændrer ikke form og bliver bare smukkere, jo mere det bliver brugt. Støbejern, der anvendes korrekt, holder i generationer. Det har en fremragende evne til at lede og holde varmen. Tykkelse og form giver den bedst mulige termiske ledningsevne og sparer energi.

Design
Gense Studio er navnet på produkter i eget design. Lovende designere arbejder med erfarne håndværkere om at udvikle et attraktivt design til både nutid og fremtid.

Le Gourmet
Madlavning med Le Gourmet. Hvis du vil have et professionelt resultat, er der ikke noget bedre materiale at lave mad med end støbejern. Le Gourmet er lavet af ægte støbejern, et materiale, der har en fremragende og særlig evne til at distribuere og holde sig varm.

Alle Le Gourmets støbejernsprodukter brændes i rapsolie og kræver derfor minimal anvendelse af fedtstof. Det giver et professionelt madlavningsresultat og bliver smukkere, jo mere det bliver brugt. Maden bliver også både sundere og bedre takket være støbejern.

Pleje
Brug ikke støbejern til at opbevare mad. Undgå opbevaring af produktet i køleskab – da det kan forårsage til rust. Hvis produktet får rust – sænk det i olie og lad det stå natten over og tør det overskydende rust af. Brug varmt vand ved rengøring og tør det derefter godt.

Download
Pressebillede: Download (2.1 MB)

Logo: eps (356.3 KB)