Unikt whisky-sæt fra Peugeot

Unikt whisky-sæt fra Peugeot

Hvordan får man den optimale smag og aroma ud af en god årgangswhisky? Franske Peugeot, der er verdenskendt for sine kværne har fundet løsningen i et glassæt specialdesignet til at fremhæve aromaen og samtidig holde drinken iskold.

Peugeots whisky-sæt er med sin helt originale form og teknologi en smart løsning til at nyde noget af den bedste og mest krævende spiritus i verden som whisky, cognac, Armagnac m.m. Glassets særlige egenskaber er skabt til at glæde ganen med alle whiskyens finesser og aromatiske detaljer, mens den stærke, aggressive lugt af alkohol minimeres.  

Sådan virker det
Glasset er med sine stilfulde kurver omhyggeligt designet til at fremhæve whiskyens aroma, mens glassets centrale kuppel tæmmer alkoholens heftige, brændende fornemmelse. For at udnytte glassets egenskaber fuldt ud er det vigtigt, at den centrale kuppel ikke dækkes. Dermed raffineres aromaen lynhurtigt.
Den intelligente, kølende base i metal giver en ideel temperatur uden brug af is, hvilket forhindrer risikoen for termisk chok. Den medfølgende brik fremhæver designet og gør smagningen til et øjeblik af perfektion. Sofistikeret og originalt – made in France.

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Peugeot whisky-sættet og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

Peugeot whiskysæt, miljøbillede 1

Peugeot whiskysæt, miljøbillede 2

Peugeot whiskysæt, miljøbillede 3 

Peugeot, pressemeddelelse_pdf