Toulouse til ovn og servering

Toulouse til ovn og servering

NYHED: Pillivuyt har fået en række helt nye skåle og ramekiner i den populære Toulouse-serie med den smukke plissering i bunden. Du har derfor endnu flere muligheder for at tilberede mange forskellige retter og at servere dem med klassisk Pillivuyt-stil.

Pillivuyts Toulouse-serie er kendt for sine gode egenskaber i køkkenet og praktiske håndtag – samtidig med at de lige gør dit bord ekstra elegant med den fine plissering og klassiske franske porcelænsstil. Toulouse bliver nu udvidet på serveringsdelen med en række høje og lave skåle uden håndtag fra 1,2 til 3 liter, der er perfekte til en lækker salat, tilbehør eller hvad du nu har lyst til at servere. Skålene kan naturligvis også bruges fra ovn til bord som fadene med håndtag.    
En anden Toulouse-nyhed er den ærkefranske ramekin, der bliver brugt til at tilberede mange forskellige madretter i individuelle portioner, fx creme brulé, løgsuppe, retter med æg og ost, sideretter og meget mere.
Toulouse er ovnfast, og du kan derfor både bruge dem i ovn, i mikroovn, på komfur og sågar på grill, når du fx har brug for at lave lidt lækkert tilbehør til steaken. Har du en færdigtilberedt ret i fryseren kan du komme fadet direkte fra fryser til ovn, da Toulouse tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C), som alt andet Pillivuyt.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet


Toulouse skål vejl. pris fra kr. 279,95
Toulouse ramekin vejl. pris fra kr. 49,95


Vejl. priser og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Pillivuyt Toulouse og find priser HER

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank