Toulouse - Klassiske og elegante fade fra Pillivuyt

Toulouse - Klassiske og elegante fade fra Pillivuyt

Pillivuyt vender tilbage til sine rødder med serien Toulouse, der består af en vifte af smukke og funktionelle porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser.

Fadene har i bunden en plissering, der symboliserer ovnfaste egenskaber og fortæller historien om godt håndværk med respekt for traditionen i et nutidigt design. Formen på fadenes håndtag er inspireret af buerne på ovnene, hvor porcelænet brændes.

Toulouses udvalg af kvadratiske, rektangulære og runde fade giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige retter og servere dem med klassisk Pillivuyt-stil. Bon appétit!

Toulouse-fadene tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C). Glasuren er stenhård og uporøs, og den hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve. Der er livslang brugsgaranti på Toulouse, herunder livslang brudgaranti på håndtagene.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400 °C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig og tæt.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Se udvalget af Pillivuyt Toulouse produkter og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

Pillivuyt Toulouse, miljøbillede 1

Pillivuyt Toulouse, miljøbillede 2

Pillivuyt Toulouse, pressemeddelelse_pdf