Sund livsstil med ny KitchenAid foodprocessor

Sund livsstil med ny KitchenAid foodprocessor

KitchenAid, pioneren inden for køkkenmaskiner, gør det nu endnu nemmere at tilberede friske og sunde retter hurtigt og effektivt med ny 7 cup foodprocessor.       

7 cup foodprocessorens evner til hakke, snitte, skære og purere friske ingredienser til lækre, kreative retter gør den perfekt til en aktiv og sund livsstil. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan lave med den effektive og multifunktionelle foodprocessor, der klarer det hele – lige fra gulerødder til agurker, æbler, tomater, oste og meget mere. Det medfølgende tilbehør giver dig fuld frihed til at tilberede en alsidig række af ingredienser, så du fx kan lave hakkede krydderurter, nøddesmør, salsa eller hjemmelavet hummus.

Sæt på, tilbered, servér! 
Den nye 7 cup foodprocessor er skabt med den passionerede kok i tankerne, og derfor er alle dens funktioner helt nemme at gå til. Du kan derfor koncentrere dig fuldt ud om dine lækre opskrifter. Foodprocessoren er derfor nem at bruge og at rengøre, samtidig med at tilbehørsdelene passer i skålen, så opbevaringen er nem og organiseret. Det innovative design betyder, at du sætter skålen på med et enkelt klik og uden at dreje – med et låg, der nemt kan låses fast.     
 7 cup foodprocessoren har tre enkle kontrolfunktioner – hastighederne high, low og pulse – der klarer mange forskellige ingredienser med kontrol og præcision.  

 
Ny KitchenAid 7 cup foodprocessor – helt kort:
• Kompakt og innovativt design, der er nemt at bruge, rengøre og opbevare
• Smart 1-kliks, drejefri montering af skål (1,6 liter). Designet så langt færre ingredienser sidder fast i låg og skål – tilbehør er desuden nemt at rengøre i opvaskemaskine. 
• Nem opbevaring af skiver og knive i skålen.
• Snit, skær og hak i mange forskellige størrelser og former. 2-i-1 påfyldning på låget. Lille åb-ning til madolie, fx til emulgering af saucer og dressinger.   

Om KitchenAid
Siden introduktionen af den legendariske standmixer i 1919 og den første opvaskemaskine i 1949 har KitchenAid bygget på arven fra disse ikoner til at skabe et komplet produktsortiment – fra køkken-redskaber til apparater store som små, der yder en professionel præstation, og som er designet til den passionerede gourmet. KitchenAid kan fejre sit 100-års jubilæum i 2019.

7 cup foodprocessor fås i flere farver. Vejl. pris kr. 1299,95 kr.
Fås også som 9 cup (2,1 liter) foodprocessor i flere farver. Vejl. pris 1.999,95 kr.  


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se KitchenAid foodprocessor og find priser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via linket nedenfor:

Imagebank