Smuk servering med nyt Pillivuyt Plissé

Smuk servering med nyt Pillivuyt Plissé

Pillivuyts nye porcelæn i Plissé-serien giver dig mulighed for at servere med stil – hvad enten du er til trendy tapas, klassiske desserter eller en skål lækker, sund salat.    

Pillivuyts Plissé er superelegant på bordet og du får nu endnu flere muligheder for at servere dine yndlingsretter på smukkeste vis. En af efterårets flotte nyheder er Plissé serveringsplatter i tre forskellige størrelser, der er en utrolig elegant og smuk måde at servere anretninger på, fx hors d’oeuvre, ost, sushi eller små skønne kager. Du kan naturligvis sagtens bruge serveringsplatten til anderledes servering af både forretter og hovedretter. 
En tapasaften med familie og venner er en utrolig hyggelig måde at spise sammen på med mange forskellige lækre små anretninger, der både smager godt og ser utroligt indbydende ud. Pillivuyts nye Plissé tapasfad på 24 cm er skabt til at servere din tapas og andre anretninger i enkelt, elegant og klassisk Plissé-stil.        
En Plissé-skål fra Pillivuyt er en unik kombination af elegance, håndværk og fransk designhistorie. De er ikke kun praktiske til servering, men også smukke på bordet – og det gælder ikke mindst de nye skåle i tre størrelser samt et Plissé bæger på 20 cl. til varme og kolde drikke.

Plissé til det klassiske og moderne bord
Enkelt, elegant og klassisk. Pillivuyts Plissé-porcelæn er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Serien er med sin fine plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Plissé serveringsplatter vejl. pris fra kr. 189,95
Plissé tapasfad, 24 cm vejl. pris kr. 249,95
Plissé skåle vejl. pris fra kr. 129,95
Plissé bæger, 20 cl vejl. pris kr. 139,95


Mere information og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Pillivuyt Plissé og find priser HER

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank