Server din champagne med stil

Server din champagne med stil

Skab den rette stemning til din næste fest eller romantiske aften med denne elegante champagnekollektion af champagnesabel, glas og champagnekølere.  

En god flaske champagne fortjener de rigtige glas, den rigtige temperatur og ikke mindst at blive serveret med masser af stil. Når champagnen bliver taget frem, handler det ikke kun om en smagfuld og forfriskende drik – et glas champagne skal være en oplevelse for alle sanser. Vi har samlet en kollektion af glas, champagnekølere og naturligvis også en champagnesabel, der kan give dig den fuldendte champagneoplevelse.      

Champagne med et knald
Den helt rigtige og mest imponerende måde at åbne champagne på er selvfølgelig med sabel som på Napoleons tid! Festen bliver uden tvivl lidt mere festlig, når du åbner dine flaske med den nye, eksklusive champagnesabel fra Lion Sabatier med et rent hug. Perfekt skarp, afbalanceret og med et stilrent design.
Franske Lion Sabatier har skabt nogle af verdens bedste knive i mere end 200 år, og som det første Sabatier-varemærke er virksomheden det eneste, der må anvende løven som symbol.

Få mest ud af de dyrebare dråber   
Når du har åbnet din champagne, skal den serveres i de rigtige glas. Det klassiske skålformede ”coupe”-champagneglas er igen blevet populært med sit vintage-design, der giver ekstra stil til de store og små anledninger til at åbne en flaske.
Luigi Bormiolis skålformede Vinea-champagneglas er en elegant, original og moderne version af retro-glasset. Det er især velegnet til de store fejringer, hvor der skåles med det samme, fordi designet lader boblerne perle og aromaen sprede sig hurtigt, så I får den festlige champagneoplevelse. Vinea er fremstillet i et samarbejde med det italienske center for sensorisk analyse (Centro Studi Assaggiatori), der er internationale specialister inden for studiet af vinsansning. Glasset er fremstillet af den ekstremt holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent – med 25 års garanti mod skår på kant og fod såvel samt misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

Perfekt afkølet champagne
Champagnebowler – og kølere giver din champagne den optimale temperatur og bidrager til den eksklusive stemning. Bastians to nye champagnekølere og den store, rummelige champagnebowle gør det muligt at sidde og nyde en god flaske champagne i flot stil – til både privat brug og til de bedste restauranter, barer og hoteller.


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Lion Sabatier champagnesabel og find priers HER

Se Luigi Bormiolo champagneglas  og find priser HER

Se Bastians champagnebowler og find priser HER

 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

Champagne med stil_miljøbillede1

Champagne med stil_pressemeddelelse_pdf