Pillivuyt Ulysses – tilbered og servér i samme gryde/pande

Pillivuyt Ulysses – tilbered og servér i samme gryde/pande

Tilbered og servér i én og samme gryde/pande

Med Pillivuyts serie Ulysses kan du få porcelæn, som kan anvendes direkte på induktionskomfur. Den æstetisk smukke Ulysses-serie er samtidig flot at servere i. Pillivuyt sætter hermed helt nye standarder for tilberedning og servering i det moderne køkken.

Ulysses serien består både af produkter med og uden bund til induktion og henvender sig således til alle uanset komfurtype. Fælles for produkterne er, at de kan anvendes direkte til alle varmekilder: Ovn, mikrobølgeovn, grill og komfur (el/gas/keramisk/induktion).
Produkternes matte silkeagtige glasur, og dets hårdhed, sikrer en optimal non-stick evne og meget nem rengøring. Serien er fremstillet i den unikke porcelænsmasse, Pilliflame®, som er speciel god til madlavning og designet til at modstå termisk chok fra  30° C til +350° C.

Det betyder, at produkterne kan tages i brug direkte fra fryseren.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400° C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Stenhård glasur
• Modstandsdygtigt over for stød og slag
• Skabt i samarbejde med professionelle kokke