Pillivuyt Plissé til det moderne bord

Pillivuyt Plissé til det moderne bord

Enkelt, elegant og klassisk. Pillivuyts Plissé-porcelæn er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Plissé-serien bliver nu udvidet med helt nye lækre porcelænsdele til det moderne bord.    
 
Pillivuyts Plissé-serie er med sin fine plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance. De nye produkter i serien giver dig mulighed for at servere dine yndlingsretter med stil.     

Plissé steaktallerken – En stor, saftig steak skal serveres på en klassisk steaktallerken, hvor der også er plads til tilbehør. Pillivuyts solide Plissé steaktallerken er skabt til en god bøf og har en elegant oval form. Plissé tapasfad er rigtig elegant til servering af kolde og varme tapasretter, hors d’oeuvre, appetizers, tilbehør og meget andet. Er du til en lækker pastaret eller sund salat, så har den nye Plissé salat-/pastatallerken den perfekte dybe form og størrelse til det. Plissé termokrus holder din drik varm eller kold i længere tid og ser fantastisk ud på bordet.

Klassisk og moderne Plissé  
Pillivuyts Plissé-kollektion er sirligt dekoreret med et smukt relief, der både trækker på klassisk fransk designhistorie og er en moderne, opdateret version af det traditionelle hvide porcelæn – der bevarer sin skønhed i årevis.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Pillivuyt Plissé og find piser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via nedenstående link:

TJ Imagebank