Pillivuyt - Nyt porcelæn til en personlig borddækning

Pillivuyt - Nyt porcelæn til en personlig borddækning

NYHED: Nu kan du skabe en fuldendt borddækning med Pillivuyts Toulouse-porcelæn. Den populære serie med den smukke plissering i bunden bliver nemlig udvidet med en række elegante tallerkener og en suppeskål, der skaber en borddækning udover det sædvanlige.      

En flot borddækning handler både om fantastisk stil og personlighed – begge egenskaber Pillivuyts nyeste Toulouse-porcelæn har masser af. Toulouse blev først kendt for sine elegante fade med håndtag, tegnet af de anerkendte franske designere fra Sismo Studio, og der er siden kommet flere fade og skåle til serien.

Servér med stil 
Nu er der også kommet en række spændende og helt igennem stilfulde tallerkener til Toulouse-serien. De nye dele består af tallerkener i to gode størrelser, en salat- og pastatallerken samt en suppeskål. Der er dermed nu rig mulighed for at dække et smukt bord med både serveringsdele og service, der er helt unik i form og stil. Så hvis du vil servere en let frokostret, din yndlingspastaret, dampende varm aspargessuppe, så er Toulouse det helt rigtige porcelæn!   


Stærkt i ovnen, smukt på bordet
Toulouse er ovnfast, og du kan derfor både bruge porcelænet i ovn, i mikroovn, på komfur og sågar på grill, når du fx har brug for at lave lidt lækkert tilbehør til steaken. Har du en færdigtilberedt ret i fryseren kan du komme et fad direkte fra fryser til ovn, da Toulouse tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C), som alt andet Pillivuyt.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.
Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet


Toulouse tallerkener fra vejl. pris fra kr. 169,95
Toulouse suppeskål vejl. pris kr. 199,95

Se Toulouse og find priser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via linket nedenfor:

Imagebank