Pillivuyt Gourmet - Nyt kogegrej til alle dine madoplevelser

Pillivuyt Gourmet - Nyt kogegrej til alle dine madoplevelser

Pillivuyt Gourmet er en ny kollektion af gryder og pander i stilfulde designs, god kvalitet og slidstærke materialer, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater i køkkenet.    

Pillivuyt Gourmets er franske Pillivuyts kollektion af kogegrej – skabt til at blive brugt til både hverdag og 3-retters gourmet-madlavning. Pillivuyt Gourmet giver dig mulighed for at vælge en komplet serie af gryder og pander, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren eller nybegynder i køkkenet. Funktionaliteten er helt i top, da alle serier passer til alle varmekilder, fås i flere flotte designs, materialer og størrelser. Alle håndtag er elegant pånittet kogegrejet, og de forbliver tempererede, når gryder og stegepander står på kogepladen. De praktiske glaslåg har damphuller for at minimere risikoen for, at gryderne koger over.

Allround 3-lags kogegrej i rustfrit stål
Serierne Loire, Mosel og Rhone er skabt til dig, der har brug for gode allround gryder og stegepander i forskellige størrelser, der kan bruges til alle retter. De tre serier har forskellig design, men alle er skabt af rustfrit stål i 3 lag med en god bund i forskellig tykkelse, der sikrer en ensartet og effektiv varmefordeling – du er derfor altid sikret et godt resultat med alle dine yndlingsopskrifter.   
 Loire og Mosel-seriens stegepander har foruden en god tyk bund også en super effektiv og stærk non-stick-belægning, så du kun behøver meget lidt fedtstof for at stege et stykke laks eller en god steak. Whitford Quantanium er en PFOA-fri non-stick-belægning i tre lag, der er forstærket med diamond-effect titanium. Resulatet er ekstremt ridsefaste stegepander, der er hårdere og mere holdbare end normal non-stick-belægning.
Loire grydesæt med glaslåg 8 dele, vejl. pris. 2149,95 kr.
Mosel grydesæt med glaslåg 8 dele, vejl. pris 2499,95 kr.
Rhone grydesæt med glaslåg 8 dele, vejl. pris 3399,95 kr.  

Perfekte resultater med superhårdt non-stick aluminium
Gryde- og pandeserierne Seinen og Arc har et moderne design og er skabt i anodiseret aluminium, der er et særdeles hårdt og slidstærkt materiale. Aluminium er fantastisk at tilberede med, fordi det leder varmen hurtigt og effektivt – du har derfor hele tiden kontrol over madlavningen. Dertil har begge serier ovenikøbet en ekstra tyk bund.
 De er gode til sund, fedtfattig stegning, da du kun behøver lidt fedtstof i både gryder og pander. Seinen har nemlig en 3-lags Teflon® Select PFOA-fri non-stick belægning, så ingredienserne ikke hænger fast, og kogegrejet er nemt at rengøre. Perfekt til intensiv brug i køkkenet med sine fremragende og hårdføre non-stick egenskaber. Arc har den titaniumforstærkede og PFOA-fri Whitford Quantanium non-stick-belægning, der er almindelig non-stick overlegen. 
Seinen grydesæt med glaslåg 8 dele, vejl. pris 1999,95 kr.
Arc stegepande non-stick Ø28cm, vejl. pris 699,95 kr. (billedet)

Minimalt fedtstof med keramisk kogegrej
Cher er med sit hvide design en superelegant serie af kogegrej til både køkken og bordet. Fremstillet i robust og varmefordelende aluminium med ekstra tyk bund og en keramisk non-stick belægning, der er fri for PTFE og PFOA. Den ekstremt hårde og glatte non-stick gør behovet for fedtstof minimalt – i mange tilfælde overflødigt! Perfekt til sarte råvarer, der plejer at hænge fast og naturligvis meget nem at rengøre.
Cher grydesæt med glaslåg 8 dele, vejl. pris 2149,95 kr.

Perfekt kød med støbejern i letvægtsudgaven
Er du til en stor, saftig steak, simreretter eller en lynstegt wokret, der kræver en god, høj temperatur? Så er støbejern sagen. Garonne er Pillivuyt Gourmets serie af robust letvægtsstøbejern, der er ideelt til at give ingredienserne høj varme og grilleffekt med sine varmefordelene egenskaber. I modsætning til traditionelt støbejern har Garonne en funktionel non-stick belægning, der gør tilberedning og rengøring endnu nemmere.
Garonne stegepande non-stick Ø28cm, vejl. pris 699,95 kr.


Vejl. priser og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Pillivuyt Gourmet og find priser HER

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank