Pillivuyt Café Concept – Ægte kaffeglæde inspireret af Le Café Français

Pillivuyt Café Concept – Ægte kaffeglæde inspireret af <i>Le Café Français</i>

Nyheden Café Concept fra Pillivuyt henter sin inspiration i den franske fortovscafé, hvor noget af verden mest velsmagend og aromatiske kaffe bliver serveret.Den franske pasion for kaffe og fortovscaféens særlige puls kommer til udtryk i Pillivuyts ny serie af forskellige kopper, der ikke kun er skabt til den lokale café, men kaffeelskere alle vegne. Dermed kommer den originale caféstemning helt tæt på.

Café Concept er skabt i forståelsen af, at den gode kaffe kræver den rigtige kop for at fuldende kaffeoplevelsen og øjeblikket. Og det er her, seriens kopper kommer til deres ret. Hvad enten man er til klassisk, fransk caféelegance eller den utraditionelle og overraskende kop brygget på favoritbønnen.

Serien består af meget forskellige kaffe- og espressokopper, der enten er formgivet efter de velkendtegrundformer eller et nytænkende og funktionelt design med integreret underkop og mulighed for nem stabling. Oplev kaffeglæden med Pillivuyt.

 

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400° C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Stenhård glasur
• Modstandsdygtigt over for stød og slag
• Skabt i samarbejde med professionelle kokke