Pillivuyt Boulogne – Skab din egen stil

Pillivuyt Boulogne – Skab din egen stil

Pillivuyts nye lyseblå tallerkener i den elegante og spændende Boulogne-serie er som skabt til at blive kombineret med de tilsvarende hvide tallerkener i serien eller et helt andet stel.

Ved at mixe og matche porcelænet liver du dit middagsbord op, og giver det et unikt udtryk og masser af personlighed. Den fine lyseblå farve skaber en harmonisk kontrast til de hvide tallerkener i serien, mens den organiske form skaber en spændende modsætning til et enkelt og minimalistisk stel. 

Boulogne er inspireret af skoven af samme navn, der ligger i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekor er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der er som en oase i storbyen og et yndet udflugtsmål for pariserne. Den smukke natur og de dekorative årringe, der dannes i skovens mange egetræer ses tydeligt i designet, og serien indbyder med sin franske elegance og de organiske former til smukke anretninger og serveringer.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

  • Fransk kvalitet
  • Stenhård glasur
  • Modstandsdygtigt over for stød og slag
  • Skabt i samarbejde med professionelle kokke
Se udvalget af Pillivuyt Boulogne tallerkener og find priser HER.

 

Pressebillede (packshot) i høj opløsning og logo kan hentes under fanen 'download' på det ønskede produkts side/varekort

 

Boulogne blå tallerken, miljøbillede 

Boulogne tallerkener med kantareller, miljøbillede

Boulogne tallerkener uden kantareller, miljøbillede

 

Pillivuyt logo