Pillivuyt Boulogne – Elegant og organisk

Pillivuyt Boulogne – Elegant og organisk

Elegant og organisk nyhed inspireret af Boulogneskoven
  
Boulogne tallerkener er en nyhed fra Pillivuyt, som er inspireret af Boulogneskoven, der ligger i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekor er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der er som en oase i storbyen og et yndet udflugtsmål for pariserne.

Pillivuyt har ladet sig inspirere af den smukke natur og de dekorative årringe der dannes i skovens mange egetræer, og serien indbyder med sin franske elegance og de organiske former til smukke anretninger og serveringer.

Serien består af tre tallerkener, så der både er til morgen- og middagsbordet, og som med alt andet Pillivuyt er det tallerkener der holder til alle tider. Der er nemlig forskel på porcelæn.

Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400° C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Stenhård glasur
• Modstandsdygtigt over for stød og slag
• Skabt i samarbejde med professionelle kokke


Se udvalget af Pillivuyt Boulogne tallerkener og find priser HER.

 

Pressebillede (packshot) i høj opløsning og logo kan hentes under fanen 'download' på det ønskede produkts side/varekort

 

Boulogne blå tallerken, miljøbillede 

Boulogne tallerkener med kantareller, miljøbillede

Boulogne tallerkener uden kantareller, miljøbillede

 

Pillivuyt logo