Pillivuyt Blå Bretagne – inspireret af kysten ved Bretagne

Pillivuyt Blå Bretagne – inspireret af kysten ved Bretagne

Havblåt porcelæn inspireret af kysten ved Bretagne.


Blå Bretagne er en nyhed fra Pillivuyt, som er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne. Pillivuyt har ladet sig inspirere af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning og har skabt to glasurer i blå nuancer: Lys Blå og Mørk Blå.
Porcelænet er mættet med fransk elegance, der virker attraktivt på os under de nordiske himmelstrøg. Glasuren har en smuk glat overflade og de nye farver inspirerer til nye skønne anretninger og serveringer.


Blå Bretagne er formgivet ud fra enkle og klassiske grundformer, som er kendetegnende for flere stel fra Pillivuyt. Serien rummer tallerkener, skåle, krus og ramikiner i forskellige størrelser og former, blandt andet en lille, ny kop uden hank. Dyk ned i de fascinerende havblå nuancer og dæk op med et elegant og personligt stel, der er oven i købet er utroligt robust.


Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400° C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.


Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.


• Fransk kvalitet
• Stenhård glasur
• Modstandsdygtigt over for stød og slag
• Skabt i samarbejde med professionelle kokke