Pillivuyt – Ny havblå inspiration fra Bretagne

Pillivuyt – Ny havblå inspiration fra Bretagne

Nye fade i en skøn, havblå nuance er den seneste tilføjelse til Pillivuyts populære stel Blå Bretagne. Stellet er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne, og glasuren er inspireret af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning.

De nye fade er i en dyb, blå nuance, og dermed komplementerer de på bedste vis resten af stellet ved at bidrage til den helt særlige Blå Bretagne-stemning, der inspirerer til nye skønne anretninger og serveringer.

Blå Bretagne er formgivet ud fra enkle og klassiske grundformer, som er kendetegnende for flere stel fra Pillivuyt. Serien rummer tallerkener, skåle, krus og ramikiner i forskellige størrelser og former – og nu også dybblå fade, fx til lasagne eller gratin. Dyk ned i de fascinerende havblå nuancer og dæk op med et elegant og personligt stel, der tilmed er utroligt holdbart.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

  • Fransk kvalitet

  • Stenhård glasur

  • Modstandsdygtigt over for stød og slag

  • Skabt i samarbejde med professionelle kokke