Peugeot med nyfortolkning af ikonisk kokkekværn

Peugeot med nyfortolkning af ikonisk kokkekværn

Paris Icone er Peugeots hyldest til tidernes måske mest kendte og klassiske kværn. Den nye kværn er skabt i eksklusivt vildt kirsebærtræ eller valnød med en lækker moderne finish af rustfrit stål for den ultimative holdbarhed, der holder i en livstid.

Peugeot har nytænkt og genopfundet deres arketypiske kværn, der siden begyndelsen er blevet kokkeverdens kongekværn og førstevalg. Selvom Paris Icone er en helt moderne og opdateret version af den berømte signaturmodel, så er designet naturligvis stadig gennemsyret af Peugeots ånd og håndværk med dens stræ og stål.       

Smukt og praktisk kværndesign
Kværnens smukke linjer i træ er forskønnet med en blank metaltop, hvorunder det er nemt at genopfylde kværnen. Som en prik over i’et er kværnens knop også blevet redesignet, og du kan nu hurtigt og nemt se forskel på salt og peber: Salt markeres med en hvid ring om knoppen, mens peber har en sort ring. 
Paris Icone er ikke mindst forsynet med det geniale og patenterede kværnsystem u’Select, der med seks forskellige faste indstillinger gør det helt nemt at kværne salt eller peber i den helt rigtige størrelse hver gang – fra helt fint til groft. Når du først har valgt din favoritindstilling, ændrer den sig ikke, selvom du bruger kværnen.

Unikke kværne i to århundreder
Peugeot blev grundlagt i 1810 i den franske by Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne, og i dag er Peugeot en reference for kværne. Virksomheden producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

Paris Icone, salt- eller peberkværn fås i 3 størrelser i kirsebærtræ eller valnød. Vejl. pris fra. 699,95 kr.  


Vejl. priser og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Peugeot og find priser HER

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank