Ny blender fra KitchenAid sætter power på din sundhed

Ny blender fra KitchenAid sætter power på din sundhed

KitchenAids Power plus blender er markedets mest kraftfulde blender. Den giver dig utallige muligheder i køkkenet og er den perfekte køkkenhjælp, når det kommer til at lave varm suppe, smoothies, juice og meget mere.   

KitchenAids power plus blender giver dig en fantastisk blenderoplevelse ud over det sædvanlige. For udover at være en i særklasse kraftfuld blender, der klarer alle opgaver uden problemer, har den en eksklusiv opvarmningsfunktion, så du både kan blende og opvarme suppe på kun 5 minutter. De forskellige programmer gør det nemt at lave alle dine sunde opskrifter på smoothies, saft og friske supper med den rette konsistens.

Power til alle dine opskrifter
Den kraftfulde power plus blenderen giver dig frihed til at udfolde alle kulinariske ideer og evner i køkkenet. Den blender selv hårde ingredienser, så du fx kan lave mandelmælk uden problemer. For med en motor på 3,5 hk klarer den nemt at hakke, blende og mose ingredienser som frossen frugt og fiberholdige grøntsager fuldstændigt ensartet og hurtigt.
De asymmetriske knivblade blender fra fire forskellige vinkler og trækker selv de største og hårdeste ingredienser ind i blender-hvirvelstrømmen.

Intelligent blenderteknologi
Power plus blenderen er mere end rå kræfter og klassisk KitchenAid Artisan-design. De fire forudindstillede Adapti-Blend™-programmer til smoothies, juice, supper og selvrensningscyklus sparer dig en masse tid, mens de 11 variable hastigheder og Pulse-funktion giver dig alle muligheder for at tilberede på mange forskellige måder.
Power plus blenderens unikke suppe-funktion gør det muligt at blende og opvarme suppe på kun 5 minutter, hvorefter den kan holde sig varm i det dobbelt-væggede termoglas i lang tid.    


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se KitchenAid Power plus blender og find priser HER

 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

KA Power Plus blender miljøbillede1

KA Power Plus blender miljøbillede2

KA_Power Plus blender miljøbillede3

KA_Power Plus pressemeddelelse_pdf