Montmartre - original fransk bistrostemning

Montmartre - original fransk bistrostemning

Montmartre er inspireret af Pillivuyts historie og ikoniske porcelæn - og serien giver lyst til at genopdage gourmetmad i ægte fransk bistrostemning.

Montmartres ånd er skabt af en fin balance mellem La Belle Époques tidlige, elegante former i begyndelsen af det 20. århundrede og helt nutidige detaljer. Montmartre indsbyder til at gå på opdagelse i fransk gastronomi, som den stadig bliver serveret på bistroer rundt omkring i Frankrig.

Flere af Pillivuyts berømte porcelænsdele er blevet designet og nyfortolket til Montmartre-serien, så det moderne bord får et strejf af historie. Serien består af flade og dybe tallekener, ramekiner, espressokop, krus - alle med smukke prægede mønstre - og små postejforme med dekorative låg samt en lille krukke med låg, der er designet med plads til skeen. Krukkens form er inspireret af franske yoghurt-krukker og velegnet til yoghurt, desserter, marmelade, sukker m.m.

Alle Montmartre-dele er perfekte til at kombinere - også gerne med andre Pillivuyt-serier - og skabe en stemning af verden af i går.


Montmartre tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C). Glasuren er stenhård og uporøs, og den hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve. Pillivuyt giver 2 års brudgaranti, hvis du kommer til at beskadige dit porcelæn samt livslang garanti på alt porcelæn, der ikke lever op til Pillivuyts høje kvalitetsstandard, under forudsætning af korrekt brug.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400 °C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig og tæt.
Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Se udvalget af Pillivuyt Montmartre produkter og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

Pillivuyt Montmartre, miljøbillede 1

Pillivuyt Montmartre, miljøbillede 2

Pillivuyt Montmartre, miljøbillede 3

Pillivuyt Montmartre, pressemeddelelse_pdf