Luigi Bormioli - Vinglas til connaisseuren

Luigi Bormioli - Vinglas til connaisseuren

De gode vine fortjener et glas, der får det bedste ud af deres fine og nuancerede aromaer. Luigi Bormiolis nye glasserie Tentazioni er designet til at få vinen til at udfolde sig mest muligt, så du kan nyde den fuldendte vinoplevelse.
 
Et vinglas er ikke bare et vinglas – dets design har stor betydning for, hvordan man oplever vinens komplekse aromaer og smagsnuancer. Helt enkelt handler det om at bevare og fastholde vinens flygtige og fine komponenter længst muligt, inden de forsvinder ud af glasset – og det er netop det, den nye Tentazioni-glasserie er skabt til.

Videnskab bag designet 
Serien af Tentazioni-glas er designet til at bevare og fremhæve vinens aroma mest muligt, samtidig med at fornemmelsen af den flygtige alkohol mindskes. Dermed kan du nyde vinens unikke aroma og smag mest muligt, hver gang du drikker af glasset.   
Glassenes udformning er langtfra tilfældig. Den nederste, indadbuede form dæmper og bremser den flygtige alkohol, så den ikke blandes med den fine aroma, der stiger højere op i glasset. Den nederste store overflade ilter vinen bedst muligt. Glassets øvre ”dobbeltskorsten” sørger derefter for, at aromaen bevares i længere tid og ikke slipper ud i luften. Undersøgelser viser, at Tentazioni fastholder aromaen ca. 53 % længere end standard vinglas. Resultatet er en vin, hvor den frugtagtige smag er fremhævet, mens de syrlige og bitre smagskomponenter minimeres.      

Et glas til enhver vin
Du kan helt sikkert finde et glas i Tentazioni-serien til din yndlingsvin. Udvalget består af syv forskellige glas til røde, hvide og mousserende vine samt glas til prøvesmagning. Tentazioni har også et rummeligt glas til orange vin – en af tidens største trends inden for vin lige nu.    

Glas med 25 års garanti
Tentazioni er ikke kun fantastisk godt egnet som præcise smagsinstrumenter – en ekstra bonus er seriens ekstreme holdbar, da den er skabt af det patenterede SON.hyx-glas, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar og blyfri udgave af det klassiske krystalglas med en fyldig klang. Luigi Bormioli yder derfor hele 25 års garanti mod misfarvning og skår på kant og fod ved normalt brug.

Udvalgte priser
Tentazioni Merlot rødvinsglas, 57 cl, 6 stk. vejl. pris 499,95 kr.
Tentazioni Chardonnay hvidvinsglas, 47 cl, 6 stk. vejl. pris 499,95 kr.
Tentazioni romglas/whiskyglas tester, 23 cl, 6 stk. vejl. pris 299,95 kr.


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Luigi Bormioli og find priser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via linket nedenfor:

Imagebank