Luigi Bormioli - Nyd vinen på en ny måde

Luigi Bormioli - Nyd vinen på en ny måde

Skab en uformel og anderledes vinoplevelse med T-Glass. En ny, innovativ vin-glaskollektion uden stilk fra det italienske glasværk Luigi Bormioli med 25 års ga-ranti.

Glas uden stilk har mange fordele. Først og fremmest står de solidt bordet, pga. deres lavere tyngdepunkt, men de kan også være et frisk pust på bordet med deres strømlinede udtryk og afslappede ”less is more” design.

Men som de fleste vinkendere ved, så har vinglas uden stilk forskellige ulemper. Grebet om glasset overfører varme til vinen, hvilket er rigtig skidt for vinens delikate balance mel-lem aromaer og smagsnuancer. Et stilkløs glas gør det sværere at hvirvle vinen rundt, så du kan frigive og nyde vinens dejlige aromakomponenter. Æstetisk er det heller ikke sær-ligt pænt med fedtfingre på glasset. Vinelskere, der ønsker sig stilkløse glas til specifikke vinsorter, har derfor svært ved at finde et ordentlig udvalg på markedet i dag. Men det ændrer Luigi Bormiolis kollektion af T-Glass nu på!

Fremhæver vinens smag og aroma
T-Glass giver dig alle de funktionelle fordele ved stilkglasset – samtidig med at du kan finde det rigtige glas til din udvalgte flaske. Hvert enkelt glas er nemlig skabt med en di-stinkt form, der fremhæver den specifikke drues unikke egenskaber, såsom Riesling, Sauvignon og Merlot. T-Glass får ikke alene vinen til at smage bedre, kollektionen giver dig også en helt ny måde at opleve stilkløse glas på.          

Glassenes fod gør det nemt at hvirvle vinen rundt i glasset og holder samtidig smuds og varmeoverførsel på et absolut minimum. Den solide fod giver derudover ekstra stabilitet. 
  
Alsidige glas med 25 års garanti
T-Glass er skabt til vin, men den charmerende kollektion fungerer også perfekt til alle slags drikke, pga. den spændende, utraditionelle form. En ekstra bonus er seriens ekstre-me holdbar, da den er skabt af det patenterede SON.hyx-glas, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar og blyfri udgave af det klassiske krystalglas med en fyldig klang. Luigi Bormioli yder derfor hele 25 års garanti mod misfarvning og skår på kant og fod ved normalt brug

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Luigi Bormiolo nyheder og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.
Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

LB_T_ambientata_virtical, miljøbillede 1

LB_T_ambientata_horizontal, miljøbillede 2

LB, pressemeddelelse_pdf