La Rochère - Fransk glastradition gennemårhundreder

La Rochère - Fransk glastradition gennemårhundreder

La Rochère har i over 500 år skabt glas med masser af historie og inspiration fra fransk kunst og kultur. Det franske glasværks smukke glaskollektioner fås nu også i Danmark.  

I en tid hvor mode og trends hurtigt skifter, er der nogle få traditionsrige familieforetagen-der, der stolt fører deres arv videre til nye generationer. Glasværket La Rochère blev grundlagt i 1475 af Simon de Thysac på grænsen mellem regionerne Franche-Comté og Lorraine, hvor fabrikken stadig ligger, og hvor alle glas stadig bliver produceret. La Rochère er derfor Frankrigs længst eksisterende glasværk, der i århundreder har været anerkendt verden over for sine autentiske glas af høj kvalitet til det moderne hjem.

Glas med tradition og moderne elegance
La Rochères glas skaber en iøjefaldende og smuk kontrast til en minimalistisk borddæk-nings- og indretningsstil. Glaskollektionerne er nemlig ofte inspireret af fransk cuisine, kul-tur og kunst, hvilket gør dem til bordets æstetiske midtpunkt, fordi de rummer flere år-hundreders glastradition og -historie. Hvert glas er samtidig essensen af afslappet komfort og moderne elegance, der er som skabt til den moderne livsstil.     
La Rochères designere og glashåndværkere samarbejder om at skabe nye spændende glasdesigns til hverdag og særlige lejligheder. De forskellige glasserier er ofte inspireret af glasværkets lange historie, så nutidige mønstrer og silhuetter får tilført en særlig klassisk charme.

Napoleons bier og fransk designhistorie
La Rochères glas har på verdensplan skabt et stort og loyalt følge, bl.a. med signaturkol-lektioner som den populære Versailles, der er inspireret af slottet af samme navn, og den karakteristiske serie Lyonnais, der er en opdateret udgave af et originalt La Rochère de-sign fra det 19. århundrede. Den iøjnefaldende glasserie Abeille er smukt dekoreret med bier – et symbol Napoleon valgte til sin kroning.
Kollektionerne er kendt for den ikoniske sammenføjning, der bliver skabt, når de bliver fremstillet i den åbne forms to dele. Resultatet er glas med en exceptionel klarhed, glans og holdbarhed, der naturligvis tåler opvaskemaskine.


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se La Roschère glas og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.
Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

La_Rochère_Artois_ambiance, miljøbillede 1

La_Rochère, pressemeddelelse_pdf