KitchenAid varmeskål – Perfektion i køkkenet hver gang

KitchenAid varmeskål – Perfektion i køkkenet hver gang

Ny innovativ Artisan varmeskål fra KitchenAid gør det muligt at tilberede en lang række opskrifter med delikate og sarte ingredienser, der kræver den helt rigtige temperatur og behandling for at lykkes perfekt.

Nogle gange kræver visse opskrifter, at du i tilberedningen er yderst omhyggelig og hele tiden er over ingredienserne for at det lykkes. Når det kommer til desserter og konditoropskrifter er det ofte afgørende, at temperaturen er lige tilpas. KitchenAids ny Artisan varmeskål er derfor skabt til at gøre det nemt at arbejde med en lang række ellers krævende opskrifter, fordi den hjælper dig med at holde ingrediensernes temperatur helt rigtig. Samtidig er det en fordel, at varmeskålen kan bruges alene eller sammen med din KitchenAid Artisan standmixer.

Perfektion hver gang
Helt nøjagtig temperaturstyring og feedback-kontrol gør dig i stand til at lave den fineste kogekunst til perfektion. Chokolade kræver fx en bestemt temperatur for at få den rette konsistens, når du skal arbejde med den. Varmeskålen gør det også nemt at lave ostefondue, brøddej, saucer og yoghurt. Delikate desserter som skummende sabayon-mousse eller fondant au chocolat er ikke længere en udfordring med den nyeste køkkeninnovation fra KitchenAid – der også er ideel til slowcooking-retter i op til 10 timer.
En digital timer og den nøjagtige temperaturkontrol gør det muligt at indstille varmeskålen helt præcist, hvilket også er et must for bagerier og konditorier, hvor chokoladen skal være perfekt smeltet hver gang. Du vil også sætte stor pris på varmeskålen, hvis du bager dit eget brød, da den bl.a. er ideel til at hæve dej, da temperaturen kan indstilles helt præcist og konstant mellem 21-105 °C med 1 °C i præcision.

Nye muligheder i køkkenet
Det nye gourmet-værktøj udvider alsidigheden af din KitchenAid standmixer og åbner dermed op for nye kulinariske horisonter, når du bruger din kreativitet i køkkenet. Både erfarne gourmeter og amatørkokke kan dermed virkeliggøre mange forskellige opskrifter – uanset om varmeskålen bliver brugt sammen med Artisan standmixeren eller ej.

Varmeskålen har en aftagelig indvendig skål i rustfrit stål med to gummibeklædte håndtag og et glaslåg. Den indvendige skål kan tages ud og afkøles/opbevares i køleskabet og nemt rengøres i opvaskemaskinen. Som tilbehørsdel passer varmeskålen både til den klassiske Artisan standmixer med vippehoved og den større model med løftearm. Særligt udviklet standardtilbehørssæt bestående af dejkrog, piskeris og piskeris med fleksibel kant følger med til at ælte, piske og røre under madlavningen. Alt i alt lever Artisan varmeskålen op til KitchenAids høje kvalitetsstandard, så du kan skabe dine kulinariske visioner – uanset hvor delikat og krævende ingredienser og opskrift er!