KitchenAid saftpresser – Hurtig vej til ny energi med KitchenAid

KitchenAid saftpresser – Hurtig vej til ny energi med KitchenAid

Trænger du til et hurtigt energiboost efter en lang, kold vinter? Så er friskpresset juice en hurtig måde at få naturlige næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler, der både giver større overskud i hverdagen og styrker immunforsvaret.

KitchenAids nye Fast Juicer gør det nemt og hurtigt at få friskpresset juice hver dag – hvad enten du er til sarte, eksotiske frugter eller solide danske grøntsager. Saftpresseren har nemlig flere forskellige funktioner, der gør det muligt at vælge, præcis hvordan juicen skal være. Og på designfronten tager saftpresseren afsæt i den ikoniske KitchenAid røremaskine fra 1937 med sit elegante, afrundede design og formstøbte konstruktion.

Nogle foretrækker deres juice helt tynd, mens andre mere er til den cremede, tykke variant med masser af frugtkød og ”bid i”. KitchenAids Fast Juicer har derfor forskellige indstillinger, der kan ændre juicens konsistens, så du får den præcis, som du ønsker. Den friskpressede juice løber direkte ned i den medfølgende 1 liters kande med låg, så den er lige til at sætte på bordet eller i køleskabet. Det pressede, tørre frugtkød sorteres automatisk over i en stor beholder, der er nem at tømme og rengøre, når du er færdig med at lave juice.

Saftpresserens ekstra brede tragt gør det muligt at smide selv større, hele frugter i, så du ikke behøver at bruge tid på at skære dem ud først. Samtidig sikrer to forskellige hastigheder til henholdsvis bløde og hårde frugter, at du får mest mulig juice ud af de pressede råvare og mindst muligt spild.

Den ny saftpresser indgår i KitchenAids store udvalg af Artisan-produkter, der er udviklet til den kvalitetsbevidste feinschmecker inden for kogekunst.

Fås i farverne: Metallic rød, rød, sort og Medallion Silver.