KitchenAid - Lav den perfekte kop te hver gang

KitchenAid - Lav den perfekte kop te hver gang

Det er slut med en alt for bitter eller for tynd kop te. KitchenAids nye Artisan tebrygger gør det nemt for alle teelskere at mestre kunsten at lave den perfekte kop te.

Det er ikke altid nemt at lave en god kop te med masser af smag. Sort te har fx brug for en høj tem-peratur på 95 °C for at trække alle smagsstofferne ud, mens grøn te har brug for en lidt lavere tem-peratur på 80 °C. Hvis temperaturen er bare lidt for høj eller for lav i forhold til den perfekte tempera-tur, risikerer teen at blive bitter eller uden smag. Det problem løser
KitchenAid nu med sin kombinerede Artisan tebrygger/
elkedel, der ikke kun er smuk på køkkenbordet, men som også garanterer den helt rigtige tempera-tur til din te – akkurat som i et rigtigt tehus.

Te med masser af smag og aroma
Den elektriske tebrygger er skabt af glas og rustfrit stål i det ikoniske, strømlinede KitchenAid-design, der er skabt til at give teelskere den samme grad af præcision og kontrol, som KitchenAid også til-byder alle kaffeelskere med sine kaffemaskiner. Tebryggeren har fem specielle, faste temperaturind-stillinger, hvilket er det bedste instrument til at lave en velsmagende te. Hver enkelt indstilling er de-signet til at bevare den unikke smag og aroma, som giver de forskellige tevarianter deres helt eget særpræg, fx Oolong, urtete, sort, hvid eller grøn te. Den rette mængde vand med den rette tempe-ratur gør det muligt at få din ynglingste til at udfolde sit fulde potentiale, så du får den perfekte kop te – hver gang!    
 
Hurtig og praktisk tebrygning
KitchenAids Artisan tebrygger koger hurtigt og lydløst vand på få minutter, hvorefter den holder teen varm i op til 30 minutter, før den automatisk slukker. Kedlen har en god størrelse på 1,5 liter, der er nem at fylde med markering af vandmængde. Når teen har trukket længe nok, kan du nemt fjerne tesien af rustfrit stål og derefter bruge tebryggeren som elkedel, fx hvis du skal koge vand til andre formål i køkkenet. Der følger en praktisk holder til tefiltret med, så du har et sted at opbevare det – samtidig med at du holder køkkenbordet tørt og fri for vand- og tedryp. Et kalkfilter i kedellåget sik-rer, at eventuelle urenheder ikke kommer ned i din te.


Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se KitchenAid tebrygger og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

KA_tebrygger, miljøbillede 1

KA_tebrygger, pressemeddelelse_pdf