KitchenAid - KitchenAid introducerer 2 nye standmixer-udstyrsmodeller

KitchenAid - KitchenAid introducerer 2 nye standmixer-udstyrsmodeller

KitchenAid, pioneren, når det drejer sig om at give de bedste kulinariske oplevelser til passionerede gourmeter, opgraderer nu sin legendariske standmixer. Det sker med 2 nye udstyrsmodeller - 125 og 175. For begge gælder det, at designet er blevet endnu mere lækkert; det er blevet endnu nemmere at tilslutte ekstratilbehør, samtidig med at man har beholdt den samme motorkraft som i udstyrsmo-del 150, der udgår nu.

Udstyrsmodel 125: Det mest nødvendige standardtilbehør 
Denne udstyrsmodel er for dig, der ønsker en KitchenAid standmixer med vippehoved, der har det mest nødvendige tilbehør. 125’eren fås i fire forskellige farver (rød, creme, sort og contour silver) og har som standardtilbehør en røreskål i rustfrit stål på 4,8 liter, ballonpiskeris med seks tråde, et fladt piskeris samt en dejkrog.

Udstyrsmodel 175: Masser af standardtilbehør 
Med den nye 175-udstyrsmodel tilbyder KitchenAid det ultimative udstyr til at imødekomme alle su-perbrugeres forventninger. Denne model har hele 8 tilbehørsdele: røreskål i rustfrit stål på 4,8 l, et piskeris med fleksibel kant, en ekstra 3 l skål af rustfrit stål, dejkrog, fladt piskeris, ballonpiskeris med seks tråde, plastskærm mod sprøjt samt en kogebog med inspirerende opskrifter. Med denne op-gradering giver KitchenAid alt det essentielle til hjemmekokke og -bagere, så de kan tilberede deres lækre mad og bagværk.
 
Nye farver på standmixeren 
Udstyrsmodel 175 bliver introduceret samtidig med to nye smagfulde farver: blåbær og blomme. Med tidens konstante udvikling af køkkendesign og farvetrends, får KitchenAid-elskere nu endnu flere muligheder for at skabe betoning og fokuspunkter i hele køkkenet. Udstyrsmodel 175 fås nu i 22 farver.
Den nye farvetilføjelse til Artisan-serien, blåbær, har en lysende og skinnende finish – perfekt til at give et livligt, men alligevel sofistikeret touch til ethvert neutralt køkkenområde. Farven blomme tilfører en antydning af smag til dette års line-up af nye nuancer. Sensuel og beroligende bringer farvenuancen et harmonisk element til et hvilket som helst køkkenområde, men den står spe-cielt godt til neutrale toner og køkkenapparater af rustfrit stål. Begge farver er tilgængelige som Arti-san standmixer med vippehoved i 175-udstyrsmodel. 

 
Standmixer udstyrsmodel 125 
Nyt design af logobånd og nemmere tilslutning af ekstratilbehør.

• 4 forskellige farver: rød, creme, sort og contour silver.
• Røreskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag.
• Ballonpiskeris med seks tråde til piskning af æggehvider, fløde m.m.      
• Fladt piskeris til normale/tunge blandinger, fx kager, kartoffelmos, rugbrødsdej m.m.
• Dejkrog til at blande og ælte gærdej, fx pizza- og pastadej, brøddej m.m.

Vejl. pris 4.499,95 kr. 

 

Standmixer udstyrsmodel 175 
Nyt design af logobånd, nemmere tilslutning af ekstratilbehør samt mere standardtilbehør.

• Fås i alle øvrige farver (end 125-udstyrsmodellen).
• Røreskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag.
• Poleret 3-liters skål til mindre mængder, så du undgår at skulle vaske den større skål under madlavning. 
• Plastskærm mod sprøjt. Skærmen forhindrer stænk og gør det nemt at tilsætte ingredienser, mens standmixeren arbejder.
• Ballonpiskeris med seks tråde til piskning af æggehvider, fløde m.m.      
• Fladt piskeris til normale/tunge blandinger, fx kager, kartoffelmos, rugbrødsdej m.m.
• Piskeris med fleksibel kant, der sikrer hurtig blanding, så motoren ikke skal stoppes og blan-dingen skrabes ned med en spatel undervejs. Til normale/tungere blandinger af kagedej, kartoffelmos m.m.
• Dejkrog til at blande og ælte gærdej, fx pizza- og pastadej, brøddej m.m.
• Inspirerende opskriftsbog med mere end 120 lækre internationale opskrifter. Fås ved online registrering af mixeren.

Vejl. pris 5.499,95 kr.


Om KitchenAid
Siden introduktionen af den legendariske standmixer i 1919 og den første opvaskemaskine i 1949 har KitchenAid bygget på arven fra disse ikoner til at skabe et komplet produktsortiment – fra køkken-redskaber til apparater store som små, der yder en professionel præstation, og som er designet til den passionerede gourmet. KitchenAid fejrede sit 90-års jubilæum i 2009 og er en del af Whirlpool Corporation.