KitchenAid - kaffebrygning til enhver smag

KitchenAid -  kaffebrygning til enhver smag

Kaffeelskere stiller i dag stadig højere krav til deres kaffe og måden, den er brygget på. KitchenAid har derfor udviklet en omfattende kollektion af kaffebryggere med avanceret teknologi og eksklusivt design, så du altid kan lave lækker kop kaffe helt efter din smag.

Når det kommer til kaffe, har alle deres egne præferencer for den perfekte kop. For udover valg af bønner og ristning har selve bryggemetoden stor betydning for smag, fylde og intensitet.
KitchenAid er dedikeret til kunsten at lave en god kop kaffe – og uanset om du er til klassisk pour over-kaffe, spektakulær kolbekaffe med vakuum eller en iskold cold brew – så kan du finde en Kit-chenAid kaffebrygger, der passer til dig og din foretrukne bønner. 

KitchenAid har rejst verden rundt med de bedste baristaer for at sikre, at vores kaffe-kollektion gør det muligt for dig at brygge autentisk café-kaffe hjemme. Gå på opdagelse i KitchenAids kaffeuni-vers!

Traditionelle kaffemaskiner: One touch og pour over 
KitchenAids one touch-kaffemaskinen er for dig, der ønsker en kaffemaskine i tidløs KitchenAid-design med enkel valg af bl.a. bryggestyrke og 24-timers programmering. Dermed kan det ikke blive nemmere at brygge din kaffe, præcis som du ønsker den.
Pour over-kaffemaskinen kombinerer det bedste fra manuel pour over-kaffebrygning med avanceret teknologi i én smart maskine. Det præcist opvarmede vand ”pulserer” ned over de malede bønner, som absorberer vandet og frigiver kulsyre, hvilket giver en lækker, fyldig smag.

 


Spektakulær eller kold kaffebrygning
KitchenAids Artisan kolbekaffemaskine giver dig den ultimative kaffeoplevelse til alle sanser. Den fascinerende vakuum-bryggemetode giver en intens smag af dine foretrukne bønner, fordi kaffens delikate aromaer på intet tidspunkt forsvinder under brygningen.
 Koldbrygget kaffe er en af tidens største kaffetrends, og nu kan du nemt lave det der-hjemme med KitchenAids Cold Brewer. Kaffen bliver lavet med koldt vand og skal trække i køleska-bet i mellem 12-24 timer – men så har du også en fyldig, rig og blød koldbrygget kaffe, der hverken er syrlig eller bitter, men med masser af aroma.

Ægte espresso fra KitchenAid
KitchenAids klassiske Artisan espressomaskine giver dig en perfekte kop espresso med to uafhængi-ge bryggekedler, der giver optimal ydelse uden forsinkelse mellem brygning og skumning. Espresso-kedlen leverer en konstant temperatur til den optimale italienske espresso med crema, mens damp-kedlen leverer damp med en ensartet temperatur for optimal skumning af mælk til cappuccino.

Artisan kaffekværn og -vægt 
Friskmalede bønner er altafgørende for en god kop kaffe. KitchenAids kværn i Artisan-design har 15 malingsgrader, der maler dine bønner ensartet – præcis som du ønsker – fra fin espresso til groftma-let stempelkaffe. Kværnen arbejder med et særligt lavt omdrejningstal, der giver minimal friktions-varme, så kaffens smag og kvalitet bevares.  
Brug KitchenAids kaffevægt sammen med kværnen, så du altid bruger den eksakte mængde bønner.  

Coffee-to-go kaffemaskine med termokrus
Din helt egen kaffebrygge med termokrus, som er lige til at tage med dig, når kaffen er færdig, fx på vej til job. Den har en praktisk udtagelig vandtank og et genanvendeligt filter, du kan bruge igen og igen. To-go kaffemaskinen har optimeret filterbrygningsteknologi med elektronisk temperatursty-ring, som giver varmt vand med en ensartet temperatur til ekstraktion og kraftig kaffe.

Artisan stempelkande
KitchenAids elegante stempelkande er skabt til dig, der er passionerede omkring god kaffe på helt enkel vis – men med integreret vægt og timer, så du hele tiden har kontrol over kaffebrygningen og dermed kan skabe en fyldig kaffesmag med et perfekt forhold mellem kaffe, vand og bryggetid.

Ny ”precision kettle” i 2018
Til næste år kommer KitchenAids nyeste kaffebrygger til alle baristaer: En præcisionskedel med sva-nehals, der giver dig fuld hældekontrol med 3 indstillinger og temperaturvalg. Resultatet er en fanta-stisk fyldig og aromatisk kaffe.

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se KitchenAid produkter og find priser HER

 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

KA_kaffekoncept_miljøbillede1

KA_kaffekoncept_pressemeddelelse_pdf