KitchenAid fejrer 100 år med jubilæumsmodel

KitchenAid fejrer 100 år med jubilæumsmodel

KitchenAids legendariske standmixer bliver nu lanceret som en eksklusiv limited edition-udgave i anledningen af KitchenAids 100-års jubilæum. 

KitchenAid fejrer i 2019 sin 100-års fødselsdag med en jubilæumsversion af den verdensberømte standmixer, der på bedste vis repræsenterer KitchenAids arv og historie med en original-inspireret farve og et lækkert, oprindeligt design. Designet giver sammen med de fantastiske egenskaber i køkkenet en helt unik KitchenAid-maskine i et begrænset antal.

KitchenAid jubilæumsmodel i limited edition
Den eksklusive Artisan standmixer er skabt i en smuk misty blue-farve, der er inspireret af farven på de allerførste standmixere. Designet er helt unikt med et retroinspireret KitchenAid-logo, en hvid keramisk skål med tekstur, der på smukkeste vis matcher det hvide bånd samt et specialdesignet multikob-lingsled, der fejrer KitchenAids 100 år. Jubilæumsmodellen har derfor et strejf af noget rustikt – samti-dig med at den er helt igennem luksuriøs og en eksklusiv fejring af et designikon. 
 
Et designikon bliver født
I 1919 kom en banebrydende maskine til verden, da KitchenAids første standmixer til de amerikanske husstande så dagens lys. Den banebrydende køkkenmaskine skulle komme til at revolutionere livet for både private og professionelle, bl.a. med det første elektriske piskeris til husholdningsbrug. I 1937 blev KitchenAids standmixer redesignet af den amerikanske designer Egmont Arens, den berømte ”Model K” - og en designklassiker blev født.
Den ikoniske køkkenmaskine har vundet flere priser og er udstillet på Museum of Mo-dern Art (MOMA) i New York og San Francisco. Den moderne maskine er stort set identisk med den oprindelige, men med mange flere muligheder og opdateret teknik. En stærk og energieffektiv mo-tor sikrer en gennemsnitslevetid på 30 år, mens det patenterede planetariske røresystem giver en ensartet blanding uden spild. Med valgfrit tilbehør bliver standmixeren køkkenets kulinariske centrum.

KitchenAid i 100 år – 1919-2019
Her et århundrede efter den første køkkenmaskine så dagens lys, har KitchenAid i dag et bredt ud-valg af køkkenmaskiner med samme fokus på kvalitet, design og madoplevelsen – hvilket ses i den perfekte blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig kvalitet og ikonisk design.
KitchenAids køkkenmaskiner har altid skillet sig ud takket være deres tidløse og distink-te design, som tilføjer en individuel stil til ethvert køkken – ofte med inspiration fra den ikoniske Kit-chenAid standmixer.


KitchenAid Artisan standmixer jubilæumsmodel i limited edition. Vejl. pris kr.: kommer snart

 

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank