KitchenAid cookprocessor – Køkkenets nye gastronomiske kraftcenter

KitchenAid cookprocessor – Køkkenets nye gastronomiske kraftcenter

Den ny Artisan cookprocessor fra KitchenAid er den ultimative alt-i-en køkkenmaskine for begyndere og professionelle, formstøbt i KitchenAids ikoniske og tidsløse design. Lav lækre måltider fra bunden med et tryk på en knap – fra enkle retter til komplicerede gourmetretter.

KitchenAids Artisan cookprocessor er flere køkkenmaskiner i én og den optimale køkkenhjælp, der kan det det hele: Den hakker løg, knuser is, skærer gulerødder, ælter pizzadej, purerer babymad, pisker flødeskum og meget mere. Du sparer derfor værdifuld tid, samtidig med at du tilbereder lækre retter!

Madlavning har aldrig været så let, da cookprocessorens tilberednings-funktioner hjælper dig med hvilken som helst opskrift på et professionelt niveau, fx koge suppe, simre gryderetter, stege kød eller dampe fisk og grøntsager. Er du ny i et køkken, er denne køkkenmaskine din bedste ven, da de forskellige madlavningsprogrammer hjælper dig med at mestre supper, risotto, coq au vin, eller andre retter du ønsker at lave.

Spar tid på madlavningen
KitchenAids Artisan cookprocessor giver dig tid til andre ting, mens du laver mad, fordi selv komplicerede retter passer sig selv takket være de automatiske indstillinger. Den er særligt ideel til sunde og balancerede retter, lige fra saucer til fireretters middage til flere gæster.

Cookprocessorens kogetemperaturer på op til 140°C og den unikke temperatursensor-teknologi sikrer, at maden tilberedes hurtigt, korrekt og helt ensartet. Det innovative låg med hængsel og indføringsåbning gør det nemt at tilsætte flere ingredienser og krydderier under madlavningen, mens den patenterede StirAssist-teknologi gør det muligt at tilberede mange forskellige retter ved konstant at sørge for, at ingredienserne bliver korrekt rørt og blandet, så de ikke brænder på.

Få kulinarisk inspiration
Artisan cookprocessor er ikke kun banebrydende teknologi, men også ikonisk design med en tidsløs kombination af formstøbt stål og de klassiske KitchenAid-farver i en førsteklassesfinish. Med cookprocessoren følger en kogebog og en app med nye opskrifter hver måned, så du får optimalt udbytte af køkkenmaskinens mange alsidige muligheder. Kogebogen giver dig trin-for-trin vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af køkkenmaskinen, mens de spændende og moderne opskrifter inspirerer dig i din madlavning. Ambitiøse og rutinerede gastronomer kan således variere og ændre opskrifterne ud fra deres egne kreative ideer, og derfor er det en køkkenmaskine, der er den perfekte køkkenhjælp, uanset hvor erfaren du er i et køkken. Udfold dine kulinariske evner med KitchenAids cookprocessor.

Fås i farverne frosted pearl, creme, rød, rød metallic, medallion silver og sort.