KitchenAid Cold Brew - en god grund til at elske kaffe endnu mere

KitchenAid Cold Brew - en god grund til at elske kaffe endnu mere

Cold Brew er en af tidens mest trendy former for kaffe, og nu kan du nemt lave lækker koldbrygget kaffe derhjemme med KitchenAids Cold Brewer. 

Når solen står højt på himlen og sommeren er varmest, er et glas forfriskende koldbrygget kaffe en ægte nydelse for kaffeelskere. Kaffen bliver lavet med koldt vand og skal trække i køleskabet i mellem 12-24 timer – men så har du også en fyldig, rig og blød koldbrygget kaffe, der hverken er syrlig eller bitter, og hvor den naturlige og autentiske smag er bevaret med masser af aroma takket være den lange bryggetid.    
Altid frisk kaffe på køl
Koldbryggeren passer perfekt ind i de fleste køleskabe og på køkkenbordet, og den indbyggede tappehane gør det nemt at blive afhængig af den forfriskende smag. Vi anbefaler, at du bruger 1 del kaffekoncentrat til 3 dele vand/mælk. 
Tilsæt evt. mælk, sukker eller isterninger efter behov – så kan Cold Brew hurtigt blive din favorit form for kaffe!
Udover at bevare kaffens naturlige smag og aroma, så gør kold-brygningsmetoden koffeinen i kaffen endnu stærkere end i varm kaffe, da varmt vand nemmere opløser koffein. 

Cold Brew – også til te og iskaffe
På en varm sommerdag kan du fx tilsætte vaniljeis, som giver kaffen en helt anden smag. Kold-brygning er perfekt til at lave traditionel iskaffe, da smagen er kraftig og kaffen i forvejen er kold. Du undgår, at kaffen bliver tynd, da du ikke skal tilsætte isterninger for at få kaffen kold.
Det er også muligt for te-entusiasten at bruge KitchenAids Cold Brewer til at lave fantastisk koldbrygget te, som står klar i køleskabet! Teen skal trække i 6-12 timer og serveres i forholdet 1 del tekoncentrat og 7 dele vand – eller hvor stærk, du ønsker din te.
KitchenAids Cold Brewer har et smukt design i glas og rustfrit stål, den er nem at rengøre og har et filter, der er genanvendeligt i rustfrit stål og med måleenhed. Glasbeholderen har en kapacitet på 0,85 liter.

Se KA Cold Brew og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

KA Cold Brew_miljøbillede1

KA Cold Brew_miljøbillede2

KA Cold Brew_miljøbillede3

KA Cold Brew_miljøbillede4

KA Cold Brew_pressemeddelelse_pdf