KitchenAid Coffee to-go

KitchenAid Coffee to-go

Nyd en varm kop kaffe hjemme eller på farten med KITCHENAID® COFFEE TO-GO. Vælg din favoritkaffe og bryg den, som du bedst kan lide den: fyldig, stærk eller mild –direkte ned i koppen som en ægte barista.

Med det slanke, kompakte og gennemførte KitchenAid®-design bliver det ikke svært at finde en plads til denne lækre kaffemaskine på køkkenbordet – eller kontoret for den sags skyld.

Kaffen kan brygges direkte ned i de fleste kopper og krus eller i det medfølgende 0.54 ltr. termorejsekrus. Perfekt til at lave en ”coffee to go”!

”One-touch” brygning af en kop kaffe er både hurtigt og nemt. Tilsæt vand i den aftagelige tank og malet kaffe i det guldbelagte filter. Sæt en kop under og tryk på maskinens ene knap for at starte brygning. Kort tid efter står du med din helt personlige kop kaffe i hånden.

KITCHENAID® COFFEE TO-GO har en optimeret filterbrygningsteknologi med elektronisk temperaturstyring, der giver varmt vand med en ensartet temperatur til aromatisk og god kaffe. Maskinens aftagelige filter fjerner behovet for kaffefiltre af papir, som dog kan benyttes, hvis man ønsker. Det permanente filter, der er udført i rustfrit stål og belagt med guld, er nem at rengøre og kan vaskes i opvaskemaskinen på øverste hylde.

Fås i farverne creme, rød og sort.