KitchenAid brygger videre på den originale pour over metode

KitchenAid brygger videre på den originale pour over metode

KitchenAid har fremstillet en kaffemaskine, som kombinerer det bedste fra den originale pour over metode med den nyeste teknologi.

Pour over er en af de hotteste trends inden for kaffebrygning i øjeblikket. Metoden bygger på den traditionelle og manuelle kaffebrygning, som blev brugt længe før den automatiske kaffemaskine så dagens lys. Princippet er såre simpel. Dampende varmt vand hældes over de malede bønner, gennem en tragt med filter og direkte ned i kaffekanden.

For at brygge pour over kaffe som en ægte barista skal vandet hældes i en konstant, tynd strøm over de malede bønner. Herved absorberer bønnerne vandet og frigiver kulsyre. Vandets temperatur, når det kommer i kontakt med kaffen, skal være mellem 91-94 °C – det er her den bløde og runde kaffesmag udvindes. Er temperaturen lavere kan kaffesmagen blive sur og er den højere kan smagen få for meget kant. Den perfekte kaffe er, når man rent faktisk kan smage de mange nuancer, der er i bønnen.

Med KitchenAid Pour Over er vejen til god hjemmelavet kaffe brygget efter baristaernes metode, kort og nem. Kaffemaskinen har en automatisk og programmerbar filterkaffeteknologi, der opvarmer og pulserer vandstrømmen, så kaffen brygges efter den helt rigtige pour over metode. Kun på denne måde vil de malede bønner udvikle deres fulde aroma. For at sikre den konstante udvinding af kaffearomaen bliver vand med en temperatur på 93 °C doseret direkte i bryggekurven. Hele bryggeprocessen kan følges, trin-for-trin, på maskinens display.

KitchenAid Pour Over har en ECBC Certificering (European Coffee Brewing Center), der efter grundige test, kun tildeles ganske få kaffemaskiner i verden.

Kaffemaskinen er udstyret med en række funktioner, som især kaffedrikkere i en travl hverdag vil elske. Her er nogle af dem: Maskinen justerer selv vandmængden, så det passer til det antal kopper, der skal brygges. Automatisk sluk. Timerfunktion med bryggestart til enhver fastsat tid. Varmeplade, der forvarmer og holder kaffen varm i op til 30 minutter uden at overopvarme.

Lad KitchenAid om det perfektionistiske baristaarbejde. Det eneste, du behøver at tage stilling, til er, om du skal lave 2 eller 8 kopper.

KitchenAid Pour Over kaffemaskinen fås i farverne: Sort, creme, contour silver og rød.