KitchenAid – Nostalgisk kedel med masser af stil

KitchenAid – Nostalgisk kedel med masser af stil

Den smukt udførte fløjtekedel i porcelænsemalje gør det nemt at koge vand til varme drikke, lækre supper og mad på den helt enkle måde med den klassiske KitchenAid-stil.

KitchenAids nye fløjtekedel er skabt til alle madentusiaster og te-nydere, der foretrækker at holde det simpelt med nostalgisk enkelhed og legendarisk design. Den tidsløse og elegante profil i de klassiske KitchenAid-farver er iøjefaldende på ethvert komfur, køkken- og spisebord, og med en kapacitet på hele 1,9 liter opfylder den selv de største behov for at koge vand i køkkenet.

Fløjtekedlen passer til alle komfurer inklusiv induktion, og når vandet koger, laver den en høj og klar fløjtelyd. Den lille løftestang på det behagelige håndtag af rustfrit stål er nem at trykke ned, når du ønsker at hælde det kogte vand ubesværet ned i hvilken som helst kande eller kop. Rengøringen af kedlen er heller ikke noget problem, da låget er aftageligt, så kedlen både er nem at fylde og rengøre. KitchenAid nye kedel er dermed et must for alle køkkenentusiaster.

Fås i farverne creme, rød, sort og stål.