KitchenAid – Få ekstra power med KitchenAid slowjuicer

KitchenAid – Få ekstra power med KitchenAid slowjuicer

Start dagen med koldpresset juice og få ekstra energi til dagens mange gøremål. KitchenAids nye slowjuicer får det bedste ud af dine frugter og grøntsager og giver dig sund koldpresset juice fyldt med naturlige mineraler og vitaminer. 

Alt du skal gøre er at komme dine ynglingsfrugter og -grøntsager i KitchenAids ny slowjuicer, der effektivt og nænsomt presser juicen for dig som et gammeldags mosteri. Det er den respektfulde behandling af de gode råvarer og de positive følgevirkninger, der har gjort koldpresning eller slow juice til den nyeste trend inden for juice i øjeblikket. Hemmeligheden ligger i selve fremstillingen, hvor saft, kraft, vitaminer og mineraler bevares hele vejen ned i den medfølgende kande som lækker frugt- eller grøntsagsjuice. 

Får mest muligt ud af din juice 
KitchenAids slowjuicer kombinerer moderne teknologi med traditionel koldpresning. Først skærer den frugten ud i mindre stykker, hvorefter juicen skånsomt presses ud af råvarerne i en mekanisk kværn ved lav hastighed. I forhold til almindelige juicemaskiner giver det en større mængde juice af en bedre kvalitet, der ikke skiller og med langt mindre skum. 
Slowjuicerens lave omdrejningstal gør den ganske støjsvag og, endnu vigtigere, så udledes der ved lav centrifuge mindre iltning og varme i juicen. Dermed holder juicen sig bedre og længere, fordi flere varme- og iltfølsomme enzymer og vitaminer bevares. Restpulpen er desuden mere tør end det en almindelige juicemaskiner efterlader – et synligt tegn på, at du får mest muligt juice og næringsstoffer ud af dine råvarer.

Lav din favoritjuice 
Bestem selv, hvordan du vil have din juice. Skal den være tynd eller have masser af smoothness? Du kan også vælge at skifte pulpfilter, så du kan lave saucer, puréer eller marmelade – lige til at komme i køleskabet. Meget hårde, bløde eller bladfyldte frugter, urter og grøntsager klarer den ligeledes uden problemer. Uanset hvad du vælger at lave ud af dine frugter og grøntsager, så er du hjulpet godt fra start med en KitchenAids slowjuicer!


Fås i farverne rød metallic, medallion silver og sort.