Illy - Bryg ægte italiensk espresso med Illy

Illy - Bryg ægte italiensk espresso med Illy

Illys verdenskendte espresso- og kaffemaskiner giver dig en fantastisk smagfuld og friskbrygget espresso eller kaffe med en rund og balanceret smag og aroma. Illys stilfulde og smukke espressomaskiner fås snart hos udvalgte isenkræmmere og stormagasiner.

I 1933 grundlagde Francesco Illy virksomheden af samme navn i Trieste i Italien, og allerede i 1935 designede Illy det, der siden hen er blevet set som verdens første moderne espressomaskine kaldet Iletta. Siden da har den familieejede kaffe- og espressovirksomhed designet innovative og smukke maskiner, der brygger ægte italiensk espresso. 

Espresso med innovation og passion
Illys espresso- og kaffemaskiner er skabt med innovation og er designet ned til mindste detalje. Hver maskine gennemgår strenge test for at sikre, at de opfylder de mest krævende kvalitetskrav for at producere kaffe af den højeste kvalitet. Illy er derfor i dag synonym med noget af verdens bedste kaffe skabt på espressomaskiner, der gør det supernemt at fremstille den perfekte, aromatiske espresso med fløjlsblød crema.

Et udvalg af eksklusive Illy kaffe- og espressomaskiner:
X1 E&C Illy espressomaskine
Illys X1 er et ikon inden for design og brygning, oprindeligt designet for 20 år siden. X1 er med sit smukke design helt igennem betagende at se på, mens de smarte funktioner og dens egenskab af både espresso- og kaffemaskine gør den til den bedste version af X1 nogensinde. Med indbygget mælkeskummer. Fås i fire forskellige farver. 15 bar, inkl. 14 kaffekapsler.
Vejl. pris fra 3.999,95 kr.

X9 Illy espressomaskine
Den stilfulde X9 er en revolutionerende espressomaskine med en slank, elliptisk form og et innovativt iperEspresso kapselsystem. Den patenterede to-trins-proces giver en intens og aromatisk espresso med en rig og langvarig crema. Vandbeholderen kan fyldes, mens maskinen kører og funktionerne giver dig fuld kontrol over brygningen. Fås i blankt krom eller sort. 15 bar, inkl. 14 kaffekapsler
Vejl. pris fra 1.999,95 kr. (billedet)


X7.1 Illy espressomaskine
Den smukt designede maskine er skabt med avanceret teknologi, der gør det endnu nemmere og hurtigere at lave en lækker espresso eller cappuccino med fløjlsblødt mælkeskum. Kom en kapsel i maskinen – et enkelt tryk giver en fremragende espresso, mens det indbyggede damprør skummer mælk på få sekunder til en cremet cappuccino eller latte. Fås i tre farver. 15 bar, inkl. 14 kaffekapsler.
Vejl. pris 1.999,95 kr.

 

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Illy og find priser HER

 

Miljøbillder og pressetekster kan downloades via linken nedenfor:

Imagebank