Fransk porcelænsklassiker fylder 200 år

Fransk porcelænsklassiker fylder 200 år

I år fejrer Pillivuyt 200 års jubilæum med sit porcelæn af enestående kvalitet til køkken og bord. Det store jubilæum bliver fejret hele året med skønne nyheder, gode tilbud og en række spændende arrangementer og events.

Det er to århundreder siden, at Pillivuyts smukke porcelæn kom til verden, og lige siden har virksomheden værnet om sine traditioner og ekspertise som en afFrankrigs ældste og mest hæderkronede porcelænsmagere. Den gamle porcelænsfabrik ligger stadig i den lille naturskønne by Mehun-sur-Yèvre i hjertet af Frankrig, hvor håndværket er gået i arv fra generation til generation siden 1818.

Fejring hele året
Gennem hele året bliver Pillivuyt fejret på behørig vis med masser af gode tilbud i butikker, spændende nyheder,arrangementer, kampagner, historier, konkurrencer,lækre opskrifter, pop-up events, på de sociale medier – og meget mere! 2018 er året, hvor vi byder inden for i Pillivuyts verden af smukt porcelæn for at hylde en ægte fransk klassiker med stil.

Der var engang…
Det hele begyndte for to århundreder siden, da den unge schweizer Jean Louis Richard Pillivuyt overtog en gammel, fransk murstensfabrik. Han havde store planer, for i stedet at producere mursten satsede han stort og ville producere porcelæn til det franske køkken. Hankom – og senere sammen med sønnen Charles – til at skabe historie.

Pillivuyt vandt sin første designpris i New York allerede i 1823, og herefter blomstrede virksomheden, der bl.a. fremstillede unikke porcelænsstel til det hollandske og egyptiske hof. Her, mange år efter, er Pillivuyt stadig en af verdens førende producenter af porcelæn af den rette støbning til både private, cafeer og restauranter.

Tradition og innovation siden 1818
Kvalitet, holdbarhed og smukt design er kernen i Pillivuyts dna. Mange produkter er siden begyndelsen skabt i samarbejde med professionelle kokke, der stiller store krav til funktion og ydelse i køkkenet. Og Pillivuyts porcelæn bliver nu som dengang skabt som resultatet af århundred gammelt håndværk i skøn forening med tidens nyeste teknologi.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Se Pillivuyt produkter og find priser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via nedenstående link:

TJ Imagebank