Costa Nova - Nyd din espresso i farver

Costa Nova - Nyd din espresso i farver

Ny kollektion af farverige espressokopper fra Costa Nova får dig til at nyde din espresso med perfekt crema endnu mere.

Grespresso er navnet på Costa Novas helt nye serie af espressokopper inspireret af havets bølger. De fås i 8 forskellige farver fra sart rosa til dyb rød og sofistikeret sort – nuancer med glød, der tilfører energi og skønhed til din kaffeoplevelse hver dag. Når du serverer en espresso i koppen, holder den sig samtidig varm i lang tid takket være stentøjets særlige evne til at bevare temperaturen.   

Eksklusivt stentøj 
Costa Nova blev grundlagt af erfarne keramikere i 1998 i Vagos, Portugal. Stentøjsfabrikken er beliggende i nærheden af Costa Nova, en lille by ved Atlanterhavskysten med små pittoreske fiskerhuse malet i farverige striber. Costa Nova har specialiseret sig i stentøj i høj kvalitet, der er skabt til en afslappet livsstil. Du kan bruge det hver dag, da det stort er uopslideligt, og derfor tåler det bl.a. ekstreme temperaturer.

Skabt med omtanke for miljøet
Costa Nova skaber stentøj, der ikke kun er smukt, funktionelt og af høj kvalitet, men også produceret så bæredygtigt som muligt. Selvom stentøj kan bruges tusindvis af gange gennem flere generationer, så har Costa Nova forpligtet sig til at beskytte miljøet ved at undgå unødvendige skader gennem de ressourcer, der bruges i fremstillingen. Det sker bl.a. ved at spare energi og mindske udledningen til atmosfæren, brug af lokale naturressourcer, miljøvenlig produktion og genanvendelige produkter m.m.

Grespresso espressokop 9 cl fås i 8 farver, vejl. pris kr. 69,95/Se kollektion og forhandlerliste på www.tj.dk

 

Se Costa Nova og find priser HER

 

Miljøbilleder og pressetekster kan downloades via linket nedenfor:

Imagebank