Bredemeijer - Nyd din te som på et japansk tehus

Bredemeijer - Nyd din te som på et japansk tehus

Bredemeijers nye kollektion af tekander skaber en skøn kontrast til den skandinaviske boligindretning med deres asiatisk-inspirerede design. 

Har du lyst til at lave din helt egen japanske te-ceremoni? Så har du muligheden med Bredemeijers nye støbejernstekander i traditionel japansk stil. De tre forskellige tekander frembyder hvert sit unikke design, der skaber en smuk og iøjnefaldende modsætning til en minimalistiske boligindretning. Den orientalske inspiration klæder den kølige nordiske stil ved at bringe farve, varme og historie ind på sofabordet.

Xilin-tekande i elegant japansk design       
Lav en lækker kop te med Bredemeijers nye Xilin-tekande i en flot grå nuance og karakteristiske lave design. Den solide tekande af støbejern har et emaljeret indre, der bevarer teens temperatur og smag i lang tid. Håndtag og knop bliver derimod kun lunkne. Xilin er på 1,2 liter og har et tefilter af rustfrit stål.

Yantai-tekande med porcelænslåg
Den skønne Yantai-tekande på 1,2 liter har et dekorativt porcelænslåg med blomstermotiv, der uden tvivl skaber opmærksomhed på bordet. Tekanden med den dybblå nuance er skabt af støbejern i høj kvalitet og er emaljeret indvendigt. Den har et tefilter af rustfrit stål, så du nemt kan lave din ynglingste og derefter rengøre tefiltret. Skab en fuldendt te-oplevelse med Yantai-seriens matchende porcelænskrus. 

Stilfuld flerkantet Shilan-tekande 
Shilan er en tekande, der virkelig skiller sig ud med sit stilfulde ydre. Den er skabt af støbejern af den bedste kvalitet, og indvendigt er den emaljeret. Tefilter af rustfrit stål følger med. Som ekstra tilbehør kan du tilkøbe en matchende bordskåner i støbejern med gummifødder. 

Bredemeijer til te og kaffe
Bredemeijer har specialiseret sig i fremstilling af højkvalitetsprodukter til te og kaffe siden 1914. De høje kvalitetskrav og mangeårige ekspertise og knowhow indenfor området garanterer produkter, du kan have glæde af i mange år.

Vejl. pris og forhandlerliste: www.tj.dk.

Se Bredemeijer tekander og find priser HER 

MILJØBILLEDER

Herunder kan du downloade højtopløselige miljøbilleder fra kataloget.

Klik på linket, billedet åbner i browseren, højre klik på billedet, klik på 'Gem billede som', vælg hvor du vil gemme billedet på din computer.

Bredemeijer_tekander_miljøbillede1

Bredemeijer_tekander_miljøbillede2

Bredemeijer_tekander_pressemeddelelse_pdf