Presse

Herunder kan du læse udvalgte pressemeddelelser fra efteråret 2014 og frem til nu.

High res. billeder:
Produktbilleder/packshots kan downloades under hvert enkelt produkt, hvor du også finder vejl. pris og produktinfo

Miljøbilleder:
Besøg vores billedarkiv www.skyfish.com/p/tjgroup for udvalgte brands

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Pressekontakt:

Har du brug for yderligere informationer om varer fra Thuesen Jensen, er du velkommen til at kontakte vores marketingafdeling på marketing@tj.dk eller PR & SoMe Manager Mette Østergaard Gudiksen på mgu@fh-as.dk

Kataloger fra Thuesen Jensen.

Se de aktuelle kataloger her som E-katalog. Klik på billedet.


 

Thuesen Jensen
katalog
2020-2021

Thuesen Jensen
nyheder efterår
2020

Thuesen Jensen
nyheder efterår
2020 - Inspiration

 
Thuesen Jensen katalog 2020-2021           Thuesen Jensen nyheder 2020         Thuesen Jensen katalog 2020          
Vinter 2020
Pillivuyt - Bæredygtighed er et vidt begræb

For Pillivuyt handler bæredygtighed om noget så enkelt som at skabe porcelæn af en helt særlig kvalitet og med en tidløs æstetik, der kan bæres videre gennem generationerne.

Læs mere her
Efterår 2020
Skarp nyhed fra tysk knivby

RÖSLEs Masterclass er en ny serie af knive i uovertruffen, tysk kvalitet og din garanti for skarphed, præcision og håndværk i køkkenet.

Læs mere her
Efterår 2020
Dæk op med rustikt porcelæn

Efterårets nyhed fra Pillivuyt består bl.a. af ovalt porcelæn i den smukke, organiske serie Boulogne, der giver dig mulighed for at skabe en unik og levende borddækning inspireret af Boulogne-skoven tæt på Paris.

Læs mere her
Efterår 2020
Peugeot - Åbn vinen nemt og med stil

Peugeots nye elektriske proptrækker gør det til en leg at åbne vinen med stil – og med en enkelt håndbevægelse får du helt automatisk proppen ud igen. Du slipper samtidig for skifte batterier, da den nemt kan oplades i stikkontakten.

Læs mere her
Efterår 2020
KitchenAid - Årets farve er kyoto glow

KitchenAid lancerer dette års farve: Kyoto Glow. Stadig flere mennesker søger at genoplade og fin-de balance gennem madlavning – og den følelse vil den nye Kyoto Glow fra KitchenAid gerne bi-drage til. KitchenAid har gennem omfattende research i farver og kulturer identificeret Kyoto Glow som en farve, som mennesker over hele verden kan forbinde med den følelse.

Læs mere her
Efterår 2020
KitchenAid - Ny Artisan K400 blender

Få mest muligt ud af dine ingredienser med den nye Artisan K400 blender fra KitchenAid.
Suppe, sovs eller smoothie? KitchenAids nye blender skaber den rette konsistens.

Læs mere her
Efterår 2020
California Dreaming på bordet

Mød Pacifica – Costa Novas helt nye kollektion af stentøj skabt i moderne, afdæmpede nuancer, der er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelænede atmosfære langs Stillehavet.

Læs mere her
Forår 2020
Servering på skøn terrazzo

Den rå og spraglede terrazzo er tilbage som aldrig før. Nu som serveringsbrætter, der pifter bordet op med fængende og farverige mosaikmønstrer.

Læs mere
Forår 2020
Dæk op med sæsonens farver

Cool mintblå, rå grafit eller stilfulde tern – frisk køkken og bord op med sæsonens skønne farver, der giver ekstra liv til boligens vigtigste rum.

Læs mere
Forår 2020
Nyt stentøj med grøn omtanke

Costa Nova lancerer to nye kollektioner af stentøj – den ene er skabt med smukke nuancer inspireret af den portugisiske Atlanterhavskyst, mens den anden har en helt unik glasur.

Læs mere
Forår 2020
Ny kværn med nostalgi

Peugeots nye kværn Isen er moderne design med traditionel teknik, der nemt og hurtigt kværner enten salt eller peber på traditionel vis.

Læs mere
Forår 2020
Rustik nyhed på middagsbordet

Skab en unik borddækning med Pillivuyts serie Boulogne i en levende og organisk brun nuance.

Læs mere
Efterår 2019
Tysk kvalitet til køkken og bord

Dette efterår lancerer Thuesen Jensen AS mere end 50 innovative og funktionelle produkter fra RÖSLE – den førende producent af køkkenredskaber og -udstyr i uovertruffen, tysk kvalitet.

Læs mere
Efterår 2019
Nyheder til Toulouse-serien

NYHED: Med de tre nye tilføjelser til Pillivuyts Toulouse-serie er det nu endnu nemmere at skabe en borddækning udover det sædvanlige. Den populære serie med den smukke plissering i bunden udvides med tallerkener i to nye størrelser og en elegant skål, der fuldender borddækningen.

Læs mere
Efterår 2019
Serveringsnyhet från Pillivuyt på bordet

NYHED: Kom fransk stil på bordet med denne nyhed fra Pillivuyt, der serverer dine retter og bagværk på smukkeste vis.

Læs mere
Efterår 2019
Nyt kogegrej til madentusiasten

Pillivuyt Gourmets fire helt nye serier af kogegrej giver madentusiasten masser af muligheder i køkkenet. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer.

Læs mere
Efterår 2019
Eksotiske nyheder fra Peugeot

Peugeots nye kværne er inspireret af eksotiske himmelstrøg og skabt med Peugeots vanlige høje kvalitet og lækre finish.

Læs mere
Efterår 2019
Luigi Bormioli til bordet og baren

Efterårets største nyheder fra det italienske glasværk er tre helt nye serier – Talismano, Diamante og Roma 1960. Alle er de skabt til at få det bedste ud af din drink eller vin – med funklende klart glas, der er dobbelt så stærk som andre glas.

Læs mere
Efterår 2019
KitchenAid går grøn

KitchenAids legendariske køkkenmaskine bliver nu lanceret i en eksklusiv palmegrøn nuance, der bringer naturen ind i køkkenet.

Læs mere
Efterår 2019
Skandinavisk design på bordet

Gense har i samarbejde med det anerkendte Note Design Studio produceret bestikserien Ehra til genåbningen af Nationalmuseet i Stockholm.  

Læs mere
Forår 2019
Nyt Pillivuyt Plissé på bordet

Kom fransk stil på bordet med Pillivuyts nyheder i Plissé-serien, der serverer dine retter og bagværk på smukkeste vis.

Læs mere
Forår 2019
Bastian - nye farver til køkken og bord

De helt rigtige tekstiler pifter køkken og bord op og er med til at skabe en personlig stil. Farverne dette forår er støvet blå og grøn samt gyldenbrun i forskellige design til nogle af boligens vigtigste rum.

Læs mere
Forår 2019
Costa Nova - Nyd din espresso i farver

Ny kollektion af farverige espressokopper fra Costa Nova får dig til at nyde din espresso med perfekt crema endnu mere.

Læs mere
Forår 2019
Gense skaber nyt bestik til det svenske nationalmuseum

Gense har i samarbejde med det anerkendte Note Design Studio produceret en ny bestikserie til genåbningen af Nationalmuseet i Stockholm.

Læs mere
Forår 2019
Kickstart din dag med ny blender fra KitchenAid

KitchenAids nye Artisan high performance blender følger dig hele dagen – fra den lækre smoothie først på dagen til den varme middagsmad. Den giver dig masser af muligheder for lave alle dine sunde opskrifter nemt og hurtigt – med præcision, styrke og fantastisk smag.

Læs mere
Forår 2019
Pillivuyt - Nyt porcelæn til en personlig borddækning

NYHED: Nu kan du skabe en fuldendt borddækning med Pillivuyts Toulouse-porcelæn. Den populære serie med den smukke plissering i bunden bliver nemlig udvidet med en række elegante tallerkener og en suppeskål, der skaber en borddækning udover det sædvanlige.

Læs mere
Efterår 2018
Gense - Skandinavisk design på bordet

Gense er Nordens største og mest kendte leverandør af kvalitetsbestik, der i dag findes på utallige borde rundt omkring i verden. Thuesen Jensen AS har netop overtaget distributionen af Gense for at bygge videre på det solide og succesfulde fundament, som det populære bestikmærke har skabt i mere end 160 år.

Læs mere
Efterår 2018
Charingworth - Nyt bestik fra Charingworth

Maden smager bare bedre, når du spiser med et smukt bestik, der passer til borddækningen og din indretningsstil. Engelske Charingworth skaber klassisk bestik med et moderne touch, og de stilfulde bestikserier fås nu i udvalgte isenkræmmere og stormagasiner i hele landet.    

Læs mere
Efterår 2018
Illy - Bryg ægte italiensk espresso med Illy

Illys verdenskendte espresso- og kaffemaskiner giver dig en fantastisk smagfuld og friskbrygget espresso eller kaffe med en rund og balanceret smag og aroma. Illys stilfulde og smukke espressomaskiner fås snart hos udvalgte isenkræmmere og stormagasiner.

Læs mere
Efterår 2018
Luigi Bormioli - Vinglas til connaisseuren

De gode vine fortjener et glas, der får det bedste ud af deres fine og nuancerede aromaer. Luigi Bormiolis nye glasserie Tentazioni er designet til at få vinen til at udfolde sig mest muligt, så du kan nyde den fuldendte vinoplevelse.

Læs mere
Efterår 2018
Sund livsstil med ny KitchenAid foodprocessor

KitchenAid, pioneren inden for køkkenmaskiner, gør det nu endnu nemmere at tilberede friske og sunde retter hurtigt og effektivt med ny 7 cup foodprocessor.

Læs mere
Efterår 2018
Toulouse til ovn og servering

NYHED: Pillivuyt har fået en række helt nye skåle og ramekiner i den populære Toulouse-serie med den smukke plissering i bunden. Du har derfor endnu flere muligheder for at tilberede mange forskellige retter og at servere dem med klassisk Pillivuyt-stil.

Læs mere
Efterår 2018
Smuk servering med nyt Pillivuyt Plissé

Pillivuyts nye porcelæn i Plissé-serien giver dig mulighed for at servere med stil – hvad enten du er til trendy tapas, klassiske desserter eller en skål lækker, sund salat.

Læs mere
Efterår 2018
Peugeot med nyfortolkning af ikonisk kokkekværn

Paris Icone er Peugeots hyldest til tidernes måske mest kendte og klassiske kværn. Den nye kværn er skabt i eksklusivt vildt kirsebærtræ eller valnød med en lækker moderne finish af rustfrit stål for den ultimative holdbarhed, der holder i en livstid.

Læs mere
Efterår 2018
KitchenAid fejrer 100 år med jubilæumsmodel

KitchenAids legendariske standmixer bliver nu lanceret som en eksklusiv limited edition-udgave i anledningen af KitchenAids 100-års jubilæum.

Læs mere
Forår 2018
Luigi Bormioli - Klassiske drinks & trendy cocktails serveret med stil

Mix og server lækre cocktails og stilfulde drinks med italienske Luigi Bormiolis populære kollektion Mixology, der nu bliver nu udvidet med en række nye smukt facetterede glas.

Læs mere
Efterår 2018
Nye tærteforme med ikonisk design

Pillivuyts runde tærteform med den bølgede kant er i dag kendt verden over som den originale tærteform. Nu bliver serien udvidet med en kvadratisk og flere rektangulære tærteforme, der skaber en smuk og anderledes kontrast til den traditionelle runde form.

Læs mere
Efterår 2018
Toulouse - Fra ovn til bord

Den populære porcelænsserie Toulouse fra Pillivuyt bliver nu udvidet med et lasagnefad og skåle i to forskellige størrelser – naturligvis med seriens elegante og praktiske håndtag.

Læs mere
Forår 2018
Pillivuyt Plissé til det moderne bord

Enkelt, elegant og klassisk. Pillivuyts Plissé-porcelæn er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Plissé-serien bliver nu udvidet med helt nye lækre porcelænsdele til det moderne bord.

Læs mere
Forår 2018
Fransk porcelænsklassiker fylder 200 år

I år fejrer Pillivuyt 200 års jubilæum med sit porcelæn af enestående kvalitet til køkken og
bord. Det store jubilæum bliver fejret hele året med skønne nyheder, gode tilbud og en række
spændende arrangementer og events.

Læs mere
Efterår 2017
Luigi Bormioli - Nye lock-eat glas til opbevaring og servering

Luigi Bormioli udvider serveringsdelen på den innovative Lock-Eat kollektion med nye glas og karafler til stilfuld servering samt en række rummelige syltetøjsglas med patentlåg. Lock-Eat forlænger din mads holdbarhed og undgår madspild, samtidig med at kollektionen indbyder til smukke serveringer på bordet.

Læs mere
Efterår 2017
Lion Sabatier - Ny knivserie med enestående skarphed

Fuso nitro+ er franske Lion Sabatiers nye eksklusive serie af køkkenknive, der er skabt til præcision, holdbarhed og skarp gastronomi.

Læs mere
Efterår 2017
Ny blender fra KitchenAid sætter power på din sundhed

KitchenAids Power plus blender er markedets mest kraftfulde blender. Den giver dig utallige muligheder i køkkenet og er den perfekte køkkenhjælp, når det kommer til at lave varm suppe, smoothies, juice og meget mere.

Læs mere
Efterår 2017
Nye fade i Pillivuyts elegante serie Toulouse

Fadserien Toulouse består af en vifte af klassiske og funktionelle porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Nu kommer der to nye fade til serien – perfekte til både tilberedning og stilfuld servering.

Læs mere
Efterår 2017
Server din champagne med stil

Skab den rette stemning til din næste fest eller romantiske aften med denne elegante champagnekollektion af champagnesabel, glas og champagnekølere.

Læs mere
Efterår 2017
Epicurean - Nyt design på bordet

Epicurean fremstiller serverings- og skærebrætter skabt i miljøvenligt træmateriale med fantastiske egenskaber og godt design. Epicurean lancerer nu en række nye serveringsbrætter og smørknive.

Læs mere
Efterår 2017
KitchenAid - kaffebrygning til enhver smag

Kaffeelskere stiller i dag stadig højere krav til deres kaffe og måden, den er brygget på. KitchenAid har derfor udviklet en omfattende kollektion af kaffebryggere med avanceret teknologi og eksklusivt design, så du altid kan lave lækker kop kaffe helt efter din smag.

Læs mere
Efterår 2017
Bredemeijer - Nyd din te som på et japansk tehus

Bredemeijers nye kollektion af tekander skaber en skøn kontrast til den skandinaviske boligindretning med deres asiatisk-inspirerede design.

Læs mere
Efterår 2017
Pillivuyt - Ny dristig porcelænsserie fra Pillivuyt

Serien Canopée bringer nyt liv til Pillivuyts ikoniske plissering og tilbyder porcelæn med en betagende form, der er både blød og dynamisk.

Læs mere
Efterår 2017
Luigi Bormioli - Kunsten at mixe cocktails

Klassiske drinks eller trendy cocktails – intet overlades til tilfældigheden med Luigi Bormiolis barkollektion, når det gælder kunsten at mixe og nyde den mest velsmagende cocktail.

Læs mere
Efterår 2017
KitchenAid Cold Brew - en god grund til at elske kaffe endnu mere

Cold Brew er en af tidens mest trendy former for kaffe, og nu kan du nemt lave lækker koldbrygget kaffe derhjemme med KitchenAids Cold Brewer.

Læs mere
Efterår 2017
KitchenAid - Ny KitchenAid mini-standmixer til det mindre køkken

Den ikoniske Artisan KitchenAid standmixer kommer nu i en mindre og lettere, men lige så kraftfuld udgave af standmixeren. Den ny mini har en perfekt størrelse til det mindre køkken, den lille familie eller singlen.

Læs mere
Efterår 2017
Wesco - 150 farverige år med kvalitetsdesign

Det originale Wesco-design er kendetegnet ved sine perfekte proportioner, moderne design med retro-look og en fantastisk funktionalitet. Og lige så vigtigt: Det er farverigt!

Læs mere
Forår 2017
KitchenAid - KitchenAid introducerer 2 nye standmixer-udstyrsmodeller

KitchenAid, pioneren, når det drejer sig om at give de bedste kulinariske oplevelser til passionerede gourmeter, opgraderer nu sin legendariske standmixer. Det sker med 2 nye udstyrsmodeller - 125 og 175. For begge gælder det, at designet er blevet endnu mere lækkert; det er blevet endnu nemmere at tilslutte ekstratilbehør, samtidig med at man har beholdt den samme motorkraft som i udstyrsmo-del 150, der udgår nu.

Læs mere
Forår 2017
Luigi Bormioli - Nyd vinen på en ny måde

Skab en uformel og anderledes vinoplevelse med T-Glass. En ny, innovativ vin-glaskollektion uden stilk fra det italienske glasværk Luigi Bormioli med 25 års ga-ranti.

Læs mere
Forår 2017
La Rochère - Fransk glastradition gennemårhundreder

La Rochère har i over 500 år skabt glas med masser af historie og inspiration fra fransk kunst og kultur. Det franske glasværks smukke glaskollektioner fås nu også i Danmark.

Læs mere
Forår 2017
KitchenAid - Lav den perfekte kop te hver gang

Det er slut med en alt for bitter eller for tynd kop te. KitchenAids nye Artisan tebrygger gør det nemt for alle teelskere at mestre kunsten at lave den perfekte kop te.

Læs mere
Forår 2017
KitchenAid - Den ultimative kaffeoplevelse med KitchenAid

Enkel videnskab med kompleks smag. KitchenAids kolbekaffemaskine er en fascine-rede måde at brygge kaffe på, der tiltaler alle sanser. Den effektive vakuum-bryggemetode giver dig den intense smag af dine foretrukne kaffebønner, fordi kaf-fens delikate aroma på intet tidspunkt forsvinder.

Kæs mere
Efterår 2016
Unikt whisky-sæt fra Peugeot

Hvordan får man den optimale smag og aroma ud af en god årgangswhisky? Franske Peugeot, der er verdenskendt for sine kværne har fundet løsningen i et glassæt specialdesignet til at fremhæve aromaen og samtidig holde drinken iskold.

Læs mere
Efterår 2016
Montmartre - original fransk bistrostemning

Montmartre er inspireret af Pillivuyts historie og ikoniske porcelæn - og serien giver lyst til at genopdage gourmetmad i ægte fransk bistrostemning.

Monmartres ånd er skabt af en fin balance mellem La Belle Époques tidlige, elegante former i begyndelsen af det 20. århundrede og helt nutidige detaljer. Montmartre indbyder til at gå på opdagelse i fransk gastronomi, som den stadig bliver serveret på bistroer rundt omkring i Frankrig.

Læs mere
Efterår 2016
Toulouse - Klassiske og elegante fade fra Pillivuyt

Pillivuyt vender tilbage til sine rødder med serien Toulouse, der består af en vifte af smukke og funktionelle porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. 

Læs mere
Efterår 2016
Peugeot - Maskulin kokkekværn i stål

Den ikoniske Paris kværn fra franske Peugeot fås nu i en flot rustfri stål udgave.

Læs mere
Forår 2016
Luigi Bormioli - Glas til ægte øl-entusiaster

Gør din øl en tjeneste og vælg et glas, der er designet til hvedeøl, IPA, sæsonøl eller hvad din favoritøl er for tiden. Oplev, hvordan glasserien Birrateque fra Luigi Bormioli gør en forskel for din øl – med 25 års garanti.

Læs mere
Forår 2016
Pillivuyt Grå Plissé – Porcelænsklassiker med et moderne twist

Forårets nyhed fra franske Pillivuyt er Plissé-serien i en stilfuld grå nuance, der giver bordet et klassisk og samtidig helt nutidigt udtryk. Serien er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Med sin fine plissering er Plissé kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance – enkelt, elegant og klassisk.

Læs mere
August 2015
Pillivuyt Boulogne – Skab din egen stil

Pillivuyts nye lyseblå tallerkener i den elegante og spændende Boulogne-serie er som skabt til at blive kombineret med de tilsvarende hvide tallerkener i serien eller et helt andet stel. Ved at mixe og matche porcelænet liver du dit middagsbord op, og giver det et unikt udtryk og masser af personlighed. 

Læs mere
August 2015
Luigi Bormioli – Sublim fusion af stil og elegance

Italiensk elegance og nordisk enkelthed mødes i Luigi Bormiolis nye serie af glas, Sublime.  

Det italienske glasværk Luigi Bormioli har taget det bedste fra de to verdener og blandet det godt sammen. Resultatet er glasserien Sublime, der byder på en alsidig og komplet samling af glas med og uden stilk samt en karaffel.

Læs mere
August 2015
Pillivuyt – Ny havblå inspiration fra Bretagne

Nye fade i en skøn, havblå nuance er den seneste tilføjelse til Pillivuyts populære stel Blå Bretagne. Stellet er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne, og glasuren er inspireret af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning.

De nye fade er i en dyb, blå nuance, og dermed komplementerer de på bedste vis resten af stellet ved at bidrage til den helt særlige Blå Bretagne-stemning, der inspirerer til nye skønne anretninger og serveringer.

Læs mere
August 2015
KitchenAid varmeskål – Perfektion i køkkenet hver gang

Ny innovativ Artisan varmeskål fra KitchenAid gør det muligt at tilberede en lang række opskrifter med delikate og sarte ingredienser, der kræver den helt rigtige temperatur og behandling for at lykkes perfekt. 

Nogle gange kræver visse opskrifter, at du i tilberedningen er yderst omhyggelig og hele tiden er over ingredienserne for at det lykkes. Når det kommer til desserter og konditoropskrifter er det ofte afgørende, at temperaturen er lige tilpas. 

Læs mere
August 2015
KitchenAid cookprocessor – Køkkenets nye gastronomiske kraftcenter

Den ny Artisan cookprocessor fra KitchenAid er den ultimative alt-i-en køkkenmaskine for begyndere og professionelle, formstøbt i KitchenAids ikoniske og tidsløse design. Lav lækre måltider fra bunden med et tryk på en knap – fra enkle retter til komplicerede gourmetretter.

KitchenAids Artisan cookprocessor er flere køkkenmaskiner i én og den optimale køkkenhjælp, der kan det det hele.

Læs mere
August 2015
KitchenAid – Nostalgisk kedel med masser af stil

Den smukt udførte fløjtekedel i porcelænsemalje gør det nemt at koge vand til varme drikke, lækre supper og mad på den helt enkle måde med den klassiske KitchenAid-stil. 

KitchenAids nye fløjtekedel er skabt til alle madentusiaster og te-nydere, der foretrækker at holde det simpelt med nostalgisk enkelhed og legendarisk design. Den tidsløse og elegante profil i de klassiske KitchenAid-farver er iøjefaldende på ethvert komfur, køkken- og spisebord, og med en kapacitet på hele 1,9 liter opfylder den selv de største behov for at koge vand i køkkenet. 

Læs mere
August 2015
Alfi – Kuglerund klassiker fejrer 30 år med nye farver

I 1985 tegnede Ole Palsby den nu verdensberømte kuglekande, og det fejrer Alfi med at lancere nye farver i det klassiske design, der har vundet adskillelige priser, og som er udstillet på Museum of Modern Art i New York.

Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over.

Læs mere
August 2015
KitchenAid genopfinder blenderen – Artisan slide-in blender

Nu lancerer KitchenAid den revolutionerende magnetiske Artisan slide-in blender, der kombinerer banebrydende innovation, kraft og enkel betjening i en formstøbt metalkonstruktion i det skulpturelle og ikoniske KitchenAid-design.

Oplev den unikke Magnetic Drive-teknologi, der sætter nye standarder for blendere: Kraftfulde magneter driver blenderens skarpe knive og skaber en stærk hvirvelstrømseffekt, samtidig med at magneterne låser kanden fast.

Læs mere
August 2015
Pillivuyt Café Concept – Ægte kaffeglæde inspireret af Le Café Français

Nyheden Café Concept fra Pillivuyt henter sin inspiration i den franske fortovscafé, hvor noget af verdens mest velsmagende og aromatiske kaffe bliver serveret. Den franske passion for kaffe og fortovscaféens særlige puls kommer til udtryk i Pillivuyts ny serie af forskellige kopper, der ikke kun er skabt til den lokale café, men kaffeelskere alle vegne. Dermed kommer den originale caféstemning helt tæt på.

Læs mere
April 2015
Lion Sabatier Edonist – Skarp nyhed til gastronomen

Edonist er en ny serie af eksklusive knive fra franske Lion Sabatier, som sætter den gastronomiske oplevelse i centrum.

Du mærker det straks, du står med kniven i hånden. Balancen er perfekt, og den skarpe kniv ligefrem signalerer kraft og præcision. Edonist er resultatet af traditionel fransk smedekunst i smuk forening med nutidig design og innovativ teknik.

Læs mere
April 2015
KitchenAid – Få ekstra power med KitchenAid slowjuicer

Start dagen med koldpresset juice og få ekstra energi til dagens mange gøremål. KitchenAids nye slowjuicer får det bedste ud af dine frugter og grøntsager og giver dig sund koldpresset juice fyldt med naturlige mineraler og vitaminer. 

Alt du skal gøre er at komme dine ynglingsfrugter og -grøntsager i KitchenAids ny slowjuicer, der effektivt og nænsomt presser juicen for dig som et gammeldags mosteri.

Læs mere
Januar 2015
KitchenAid saftpresser – Hurtig vej til ny energi med KitchenAid

Trænger du til et hurtigt energiboost efter en lang, kold vinter? Så er friskpresset juice en hurtig måde at få naturlige næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler, der både giver større overskud i hverdagen og styrker immunforsvaret.

Læs mere
December 2014
KitchenAid – Gør din KitchenAid til en slowjuicer

Er du den heldige ejer af en KitchenAid køkkenmaskine, kan du nu presse endnu mere ud af den. KitchenAid har lavet en super effektiv slowjuice-tilbehørsdel, så du nemt kan omdanne din Artisan mixer til din egen lille juicebar.

Slowjuice er en fortrinsvis ny trend og konceptet er enkelt. Alt, lige fra æbler, citrusfrugter, gulerødder og nødder stoppes i juicepresseren og ud kommer den sundeste, næringsfulde og vitaminrige juice. Ingredienserne deles via en roterende snitteplade, og lander herefter i saftcentrifugen, hvor de kværnes af en roterende skruepresse.

Læs mere
December 2014
KitchenAid brygger videre på den originale pour over metode

KitchenAid har fremstillet en kaffemaskine, som kombinerer det bedste fra den originale pour over metode med den nyeste teknologi.

Pour over er en af de hotteste trends inden for kaffebrygning i øjeblikket. Metoden bygger på den traditionelle og manuelle kaffebrygning, som blev brugt længe før den automatiske kaffemaskine så dagens lys. Princippet er såre simpel. Dampende varmt vand hældes over de malede bønner, gennem en tragt med filter og direkte ned i kaffekanden.

Læs mere
August 2014
Pillivuyt Blå Bretagne – inspireret af kysten ved Bretagne

Blå Bretagne er et nyt stel fra Pillivuyt, som er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne.

Pillivuyt har ladet sig inspirere af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning og har skabt to glasurer i blå nuancer: Lys Blå og Mørk Blå.

Læs mere
Efterår 2014
KitchenAid Coffee to-go

Nyd en varm kop kaffe hjemme eller på farten med KITCHENAID® COFFEE TO-GO. Vælg din favoritkaffe og bryg den, som du bedst kan lide den: fyldig, stærk eller mild – direkte ned i koppen som en ægte barista.

 

Læs mere
August 2014
Pillivuyt Boulogne – Elegant og organisk

Boulogne tallerkener er en nyhed fra Pillivuyt, som er inspireret af Boulogneskoven, der ligger i den vestlige del af Paris.

De organiske former og den elegante reliefdekor er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der er som en oase i storbyen og et yndet udflugtsmål for pariserne.

Læs mere
August 2014
Pillivuyt Ulysses – tilbered og servér i samme gryde/pande

Tilbered og servér i én og samme gryde/pande

Med Pillivuyts serie Ulysses kan du få porcelæn, som kan anvendes direkte på induktionskomfur. Den æstetisk smukke Ulysses-serie er samtidig flot at servere i. Pillivuyt sætter hermed helt nye standarder for tilberedning og servering i det moderne køkken.

Læs mere
Maj 2014
Alfi fejrer 100 års jubilæum med nye farver

Alfi har gennem årtier samarbejdet med anerkendte designere og fremstillet designikoner til kaffeborde verden over.

I år er det 100 år siden, Alfis historie tog sin begyndelse, og det markerer termokandeproducenten henover året ved at lancere flere nye kander og farver.

Læs mere
Maj 2014
Alfi – En tidløs te- eller kaffepause

Alfis klassiske kuglekande dukker hver sæson op i tidens nye trendfarver. Foråret 2014 er ingen undtagelse - og så dog alligevel.

Kuglekandens 4 nye farver følger the timeless trend: lindegrøn, sand, grønblå og indigoblå ...

Læs mere
2014
Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at benytte websitet accepterer du denne politik.

Læs mere