Pillivuyt

Pillivuyt løfter nu sløret for et stel med nordiske traditioner, som både kan bruges til årets smukke juleborde og andre festlige lejligheder i de kolde måneder. Stellet hedder Vinter og er en viderebygning af den populære Toulouse-serie.

Pillivuyt præsenterer et nyt stel til årets juleborde og andre festligheder i vinterhalvåret. Pillivuyt Vinter er udsmykket med flere forskellige motiver, der afspejler den nordiske stemning i de hyggelige vintermåneder, og fortæller historier fra de små samfund om leg i sneen, stemningsfulde vinterlandskaber og samvær med familie og venner.

Stellet er skabt i samarbejde med Dorthe Mathiesen, der er indehaver af design- og plakatstudiet VISSEVASSE. Pillivuyt Vinter består af tallerkner på 16 cm, 20 cm og 26 cm, en skål på 14 cm og et krus på 27 cl.

Det betyder meget for både Pillivuyt og Dorthe Mathiesen at skabe produkter med en god kvalitet og et udtryk, der kan skabe glæde i mange år. Det betyder også, at det smukke stel lever op til samme høje kvalitetskrav som Pillivuyts øvrige porcelæn.

I mange år har Pillivuyt også gjort en stor indsats for at mindske sit CO2-aftryk. Det sker bl.a. ved genanvendelse af affaldsprodukter fra råmaterialer samt genanvendelse af vand, plastik, papir og pap.

Som alt andet porcelæn fra Pillivuyt fremstilles det nye Vinter stel af en unik porcelænsmasse med en ekstremt hård glasur, der gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Pillivuyts sortiment udvikles løbende, og flere serier og enkeltprodukter er for længst blevet klassikere. Et bredt sortiment, optimale brugsegenskaber og den hvide farve gør Pillivuyt anvendeligt både til at tilberede og servere i – til hverdag og til fest.

PLANLAGT DIGITAL KAMPAGNE

Pillivuyt Vinter lanceres med en digital kampagne i uge 43 – 45, som skal skabe øget synlighed og en større bevidsthed om det nye stel. Her vil vi vise hvordan Pillivuyt Vinter kan skabe en unik og stemningsfuld borddækning.

Kampagnen afvikles med et mix af standard display annoncering og online video annoncering (SeenThis).

Timing UGE 43 UGE 44 UGE 45
Display banners X X X
SeenThis – online video annoncering X X X
DISPLAY EKSPONERINGER 90.540 Cirka rækkevidde 34%
SEENTHIS EKSPONERINGER 750.000 Cirka rækkevidde 28%
Se og bestil Pillivuyt Vinter i vores B2B shop