Pillivuyt

Pillivuyt løfter nu sløret for et stel med nordiske traditioner, som både kan bruges til årets smukke juleborde og andre festlige lejligheder i de kolde måneder. Stellet hedder Vinter og er en viderebygning af den populære Toulouse-serie.

Pillivuyt præsenterer et nyt stel til årets juleborde og andre festligheder i vinterhalvåret. Pillivuyt Vinter er udsmykket med flere forskellige motiver, der afspejler den nordiske stemning i de hyggelige vintermåneder, og fortæller historier fra de små samfund om leg i sneen, stemningsfulde vinterlandskaber og samvær med familie og venner.

Stellet er skabt i samarbejde med Dorthe Mathiesen, der er indehaver af design- og plakatstudiet VISSEVASSE. Pillivuyt Vinter består af tallerkner på 16 cm, 20 cm og 26 cm, en skål på 14 cm og et krus på 27 cl.

Det betyder meget for både Pillivuyt og Dorthe Mathiesen at skabe produkter med en god kvalitet og et udtryk, der kan skabe glæde i mange år. Det betyder også, at det smukke stel lever op til samme høje kvalitetskrav som Pillivuyts øvrige porcelæn.

I mange år har Pillivuyt også gjort en stor indsats for at mindske sit CO2-aftryk. Det sker bl.a. ved genanvendelse af affaldsprodukter fra råmaterialer samt genanvendelse af vand, plastik, papir og pap.

Som alt andet porcelæn fra Pillivuyt fremstilles det nye Vinter stel af en unik porcelænsmasse med en ekstremt hård glasur, der gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Pillivuyts sortiment udvikles løbende, og flere serier og enkeltprodukter er for længst blevet klassikere. Et bredt sortiment, optimale brugsegenskaber og den hvide farve gør Pillivuyt anvendeligt både til at tilberede og servere i – til hverdag og til fest.