Peugeot

I mere end et århundrede har PEUGEOTS kværne været synonym med fransk gourmetmadlavning. I dag består sortimentet også af stilfuldt tilbehør til vinelskere og professionelle, der sætter pris på god kvalitet.

 

Peugeot, Frankrig. Grundlagt i 1810. Peugeot begyndte produktion af kaffe- og peberkværne i midten af det 19. århundrede. I dag, mere end 160 år senere, er Peugeot en reference for kværne og det foretrukne mærke hos kokke i hele verden. Peugeot producerer unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnværket, som produceres af Peugeot, er i en kvalitet for sig, hvilket den livsvarige garanti, som fabrikken giver, også bevidner.

Peugeots kværne er skabt af bæredygtigt træ fra PEFC™-certificerede europæiske skove.

Alle kværne fremstilles i Frankrig og alt affaldstræ, fx spåner, opsamles og genanvendes af respekt for råmaterialer og miljø.

Støtter bæredygtig forvaltning af skove

PEFC-logoet på vores produkter sikrer, at vores produkter stammer fra bæredygtigt forvaltede skove, genanvendte og kontrollerede kilder. Ethvert køb af produkter med PEFC-logoet gør en forskel for skove og lokalbefolkningen over hele verden.

Forhandles kun i Danmark & Norge.